IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилен кич

Когато парите са наистина много не е лошо. Лошо е когато нямаш идея какво да направиш с тях.

Автомобилен кич
Автомобилите са честа жертва на маниаци с много пари и без всякакъв вкус. Ето ви няколко примера. 

Чак до септември следващата година в музея Кьолер в Хелденберг край Виена, можете да видите една необикновена Fiesta. 


Това е автомобил по който са налепени хиляди кристали и чиито брони, джанти, огледала са позлатени. Спортната версия на Ford Fiesta, означена като XR2 си купил някой си Бруно Флох (Bruno Floh) през 1993 г. През 2000 година позлатил някои от хромираните части на каросерията. През 2003 г. започнал да лепи кристали Сваровски по колата. 

"През последните години съм налепил по колата си над 100 000 кристали. Радвам се, че сега мога да представя колата си на широката публика”, гордее се Флох. 

Само за използваните материали Флох е дал над 200 000 евро. Времето за „тунинга” и изразходвания труд не се броят. Но и така това без съмнение е най-скъпият Ford Fiesta на света. Но дали е и най-красивият?
Друг кичозен „тунер майстор” e решил да отдели незначителна част от излишните си пари за да направи от своята Toyota Camry бижу. 



Това е станало в Дубай, където собственикът на Toyota Camry от 2007 г. я оборудвал с аксесоари от 24 каратово злато. Този автомобил също безпроблемно заема място в нашия списък на престъпления срещу автомобилите. 

Той обаче не може да измести Porsche 911 облепено със златни плочки от своя руски собственик, за което вече automedia.bg писа.

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    floh преведено от немски е въшка.въшка въшкари казват на бездомници без пари.въшкар се използва и като обидна дума.по всяка вероятност е избиване на комплекси заради *** му фамилно име.ако родителите навремето са мислили по този въпрос щяха с повече грижа да си избират имената.
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Мислех, че тази статия е посветена на Ауди ;)
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    the_death ( преди 15 години )
    мале колко луди хора има