IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Немски Musketier за френския С5

Дори без всякаква доработка новият Citroen C5 може да бъде различен по пътя от масата свои европейски или японски събратя.

Немски Musketier за френския С5
Въпреки това немската тунингова къща Musketier се е заела с новата „петица” на Citroen. 


Трябва да се каже обаче, че те не са отишли към създаването на цялостен тунинг пакет за каросерията на С5, а са се задоволили с огромните впечатляващи тъмни джанти с размер 20 цола и гумите с размер 245 около тях. 


Отзад са добавили два двойни широки накрайници на ауспуха от хром. Прибавен е и дискретен спойлер в предната броня. От Musketier предлагат и промени в окачването, които доближават луксозния седан с 35 мм до пътя. 


Немските тунери са разработили и пакет от промени за турбодизеловите двигатели 2.2 HDi и 2.7 V6 HDi. При 2.2 HDi мощността е повишена от стандартните 173 до 201 к.с., докато при по-силния V6 мощността е повишена от 218 на 240 к.с. 

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Милен ( преди 15 години )
    от: Triforce"Номер едно е! Ахахаха - новият им моделна 2.0 автоматика е с 4 - забележете - 4скорости!!! Хората вече пуснаха вмалкият клас 6 скоростни автоматици, ате на Ц5 - 4!!! Новите големи класове са спо 8 скорости. Нямам думиииииии..."Само една подробност, понеже си голям разбирач виждам, да те светна че има няколко типа автоматични скоростни кутии. Тези с 4 скорости работят на различен принцип и са хидравлични при тях няма типичните зъбни колела и са с много плавна смяна на предавките, обаче имат па-големи загуби и са по-капризни. Тези автоматици с по 6,7 скорости са електро-механични и са практически нормални скоростни кутии а смяната на прадавките се извършва от електромотори. Смяната при тях обаче е бавна и осезаема. Най-добрите и модерни автоматици са от типа с два съединителя DSG.
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    И французите почнаха да копират безсрамно... *** те на кво да ги научат японците освен на това.... Абе нищо лошо да копираш освен че виноги си втори или пък 10 и . ама като толкова си могат хората кво да ги праиш
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    Номер едно е! Ахахаха - новият им модел на 2.0 автоматика е с 4 - забележете - 4 скорости!!! Хората вече пуснаха в малкият клас 6 скоростни автоматици, а те на Ц5 - 4!!! Новите големи класове са с по 8 скорости. Нямам думиииииии...
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    отзад ми прилича на audi A4
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    има нещо от BMW3, да, определено има
  • #2
    1 rate up comment 1 rate down comment
    n ( преди 15 години )
    Отзад прилича ли ви на М3?
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    M ( преди 15 години )
    Доста доста добър е този Ситроен!