IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тунинг - Audi с двигател от Trabant

Преработката е струвала 8 000 евро (Видео)

Тунинг - Audi с двигател от Trabant

Тунинг - Audi с двигател от Trabant
Ще започнем с това, че не бива да съдим хората дръзнали да преработят колата си, тъй като технически погледнато, тунингът на един автомобил не винаги означава подобрение. Дори в много случаи по-скоро представлява напасване към личните предпочитания на собственика.

Случаят с това Audi е точно такъв. При него явно изобщо не става дума за подобрение, тъй като немското возило изглежда, като "влачено от порой" (както се изрази един наш колега). Колата обаче не е извадена от дъното на някой язовир. За да изглежда така, в нея са вложени 8 000 евро.

Автомобилът е част от течението Рат Род (Rat Rod), което се появява в САЩ, в отговор на лъскавите Хот Род (Hot Rod) автомобили. Задължителното при Рат Род возила е наличието на ръжда, както и занемареният външен вид.

Някои обаче стигат и по-далеч. Като собственикът на това Audi A4. Ако екстериора ви се струва плачевен, вижте интериора. Седалките са изкорубени, като едната е заменена с люлка. Воланът пък е заменен от джанта, а за по-голяма здравина, тъй като много елементи от конструкцията на колата са изрязани, е поставен "ролкейдж" от дърво.

Още по-голяма изненада се крие под капака (всъщност такъв няма) на това Audi A4. Там работи двутактов двигател от Trabant 601, който замества оригиналния TDI.



Още по темата:
Най-ръждивото BMW

Тагове: rat rod hot rod trabant
0 от 500