fallback

Новата кола на Антон Касабов

Специално за него Specialty Car Craft доработиха Hamann Mercedes G55 AMG Typhoon.

Българинът Антон Касабов, холивудски актьор и неколкократен шампион по бойни изкуства, показа новата си придобивка - доработен от Specialty Car Craft Mercedes G55 AMG Typhoon.Не е лесна работа да доработиш автомобил, който вече е преминал през тунинг ателието на Hamann, а доказателството за това може да видите на снимките.Автомобилът е станал доста кичозен, с 12 светлини отпред и масивен двуцветен бодикит. Всъщност и Typhoon-нът на Hamann не е сред най-семплите автомобили, но Specialty Car Craft определено го пращат едно ниво по-нагоре.Както и да е, за едни може да е кичозно, а за други - брутално, така че да се върнем на новите достойнства на возилото.Детайлите около новата кола на Антон Касабов не са много, но все пак се знае, че оптиката се състои от вече споменатите LED светлини, голям преден спойлер, заден спойлер, нова задна броня с дифузер, както и от много нови елементи изградени от въглеродни влакна. Карбонови са радиаторната решетка, рамките на основните челни светлини, прения капак и други.Не се съобщава дали возилото е получило и нова силова доработка, но можем да бъдем сигурни, че под капака на новата кола на Касабов стои тунингования от Hamann 5.4-литров осемцилиндров двигател на Mercedes G55 AMG Typhoon.Той генерира 600 к.с. и 782 Нм, като според данните на Hamann, може да ускори тунинговият Mercedes-Benz G-Class от място до 100 км/час за 5.1 секунди и да постигне максимална скорост от 261 км/час.Всички снимкиАнтон Касабов е двукратен световен и европейски шампион по таекуон-до. Роден е преди 35 години в София, от доста време живее в Лос Анжелис, където има своя школа по таекуон-до. Носител е на над 50 медали от световни, европейски и американски първенства. Участвал е във филми като “Час пик 3” и “Tеkken”, където има главна роля.

Тагове:
fallback
  • #29
    Анонимен ( преди 13 години )
    Абе уж всички се възмощавате обаче бас държа че и вие карате някакви немски *** - бмв-та, мерцедеси на по 10-15 години или дръгливи фолксвагени. *** позьорщината е и това на снимката, а вашито е двуличие. По-добре нова кола нисък клас от колкото кола десета употреба, която е крадена или бивша бракувана.
  • #28
    Анонимен ( преди 13 години )
    *** бръснарница.
  • #27
    Анонимен ( преди 13 години )
    Пълна простотия, за предната маска да не говорим, освен че е грозна, тя прави целия автомобил неизползваем, а просветът е напълно безмислен. По добре да бяха свалили купето ниско до земята, вместо да го кичат с такова недоразумение.
  • #26
    Анонимен ( преди 13 години )
    Mercedes-Benz...RULZZZ...!!!
  • #25
    Maserati ( преди 13 години )
    Такъв кичозно нашарен автомобил би радвал някое комплексирано USA негро,не и нормален човек.Хубаво че са махнали емблемата на Мерцедес,та хората да се бъркат с китайска реплика.
  • #24
    мангасарян ( преди 13 години )
    Вътре,ако дъни яко чалга в което не се и съмнявам ще е колата мечта за много хора у нас.Напрао се е утепало да одиш да крадеш булката с тва.Става и за *** сватба и за бал,ама те *** до бал не изкласяват така,че бала може да е на някоя чалгарка завършила благодарение на убавите *** дето праи.
  • #23
    Шейха на Барабуней ( преди 13 години )
    Ауу развалиха хубавата джипка :(
  • #22
    Brum ( преди 13 години )
    Сигурно като спре на кръстовище и събира тълпа деца питащи:"Бате, бате къде да стрелям за дъвка?"
  • #21
    Milko ( преди 13 години )
    Колата принципно има и хидравлика, от онези дето повдигат всяка една гума. :)
  • #20
    дедовия ( преди 13 години )
    Антонееееее...знам,че не ти е лесно да те бият толкова много по главата и да останеш нормален при това,ама тука си надминал и най-лудите откачалки в света,бе,мамка му и кон..?! Извини ме за грубия и циничен език,ама от тая гледка ми се разместиха чакрите нещо и сега съм...в джаза,брато. Вземи се прегледай,ама при лекар-медик,а не при ветеринаря на майка си,че виж до къде води сношението с животни...?! Айде,бегай да фръгаш гюбеци у некой чяалг-бардак,че кат' ти видех колата - си ми ясен...?!
fallback
Последни