IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Subaru Legacy идва и в Европа

Новото Subaru Legacy модел 2010, заедно с комби версията си и версията кросоувър, (наречена Outback), вече се продава в Америка.

Новото Subaru Legacy идва и в Европа
Сега на автомобилния салон във Франкфурт ще видим премиерата и на европейските версии на тези модели. 


В сравнение с американските модели Legacy и Outback, европейските им роднини ще бъдат с различна решетка, нов дизайн на долната част на предната броня и с променени външни огледала с интегрирани мигачи. 

Новият седан Legacy е по-дълъг от своя предшественик с 65 мм (при комбито разликата е +55 мм), като в същото време разстоянието между осите и при двата модела е увеличено с 80 мм. Това дава по-добри възможности за разполагане на пътниците в колата и по-обемен интериор. 


В Европа новото Legacy ще се предлага с два четирицилиндрови бензинови двигатели с обем 2.0 и 2.5 литра, както и с дизеловия агрегат тип boxer, с обем 2.0 литра и мощност 150 к.с. 


Четвъртото поколение Outback има по-голям пътен просвет и повече елементи на SUV по каросерията. Този модел ще се предлага в Европа с бензиновия двигател с обем 2.5 литра и с двулитровия дизел, но на някои пазари ще видим и шестцилиндровия бензинов двигател с обем 3.6 литра. 

0 от 500