fallback

Малкият Lexus ще се казва СТ200h

Появи се нова информация за малкия Lexus, който луксозното подразделение на Toyota ще пусне на пазара срещу BMW 1-Series.

Стана ясно, че автомобилът ще бъде обозначен като СТ. Това означава „Compact Tourer”. Автомобилът ще бъде произвеждан в три версии - CT 200h, CT 300h и CT 400h. Според информация появила се в японски медии, новият Lexus CT ще бъде показан на автомобилния салон в Токио още тази година като концепция обозначена като „LF-T”. На фирмен език това означава Lexus Finesse – Tourer. Според източник от фирмата, серийният Lexus CT ще бъде в продажба по някое време през 2010 г.  
Тагове:
fallback
  • #12
    LEXUS ( преди 14 години )
    Офф,концепцията на Корола няма нищо общо с Голф3. Първо японците когато са правели Корола от 1966 година,във Фолксваген са си бъркали в носовете и са сглобявали колички със задни двигателчета с супер-демодирано въздушно охлаждане. Второ,Корола е тип миниванест дизайн с изтеглено напред купе с къса предница.Нищо общо няма със стандартния Голф освен ,че и двете са с греда на задното окачване. Изобщо Тойота когато са продавали Короли,Голф още не е бил измислен.
  • #11
    Анонимен ( преди 14 години )
    Това не е вярно ,но ако ще се ровим в миналото концепцията на Корола е от Голф III,който пък продължава до известна степен Голф II. Никой никого не копира,просто има оптимални форми и пропрции,до които различни дизайнери често достигат едновременно,но самостоятелно.
  • #10
    LEXUS ( преди 14 години )
    Ei 4e sye neinformirani.Ami nali Kia Ceed prekopira Toyota Corolla Hatchback!!!Taka 4e vsi4ko zapo4na ot Toyota taia linia.
  • #9
    vel_co ( преди 14 години )
    Това не може да е окончателната версия,не е характерна за линията им напоследък.А копирането на Kia Seed не е лошо - много е актуална,дори новата Астра леко докарва профила и.
  • #8
    Triforce ( преди 14 години )
    Продавам Тойота Корола 2006-та година, взета на 19-ти Декември. 1.4 дизел, автоматик, 90 коня. 4 ел. стъкла, парктроник (на Тойота), автоматичен климатик (както неграмотните казват - климаТРОНИК), ел. огледала. На 56380 км. Колата е още гаранционна. За повече информация на plkolev***abv.bg
  • #7
    vinaria ( преди 14 години )
    ама това верно си е чиста киа сийд , само задното прозорче е малко променено . ле ле , докъде изпаднаха тойота , да копират киа
  • #6
    525td ( преди 14 години )
    Мдааа,може би за първи път Hyundai ще съди някой,че копира тяхен модел (в случая тяхната KIA Ceed).То беше ясно,че Toyota/Lexus са я забатачили,.... ама и знаят какво да копират,нещо пипнато от Питър Шраер!
  • #5
    Obrut ( преди 14 години )
    Ало, отворко, като слезеш от голфа (нищо че се пишеш че караш BMW), тогава ще казваш кой какво копира.
  • #4
    525td ( преди 14 години )
    Lexus май много са я закъсали щом са копирали едно към едно KIA Ceed.
  • #3
    Анонимен ( преди 14 години )
    ще бъдат 3 само хибридни версии - 2,3 и 4 литра
fallback
Последни