fallback

GM и Ford - №1 в САЩ

Въпреки всичко, американските коли в САЩ са най-търсени.

Като цяло продажбите на нови автомобили са намалели значително и почти всички автомобилни компании срещат сериозни затруднения при пласирането на продукцията си.За месец май 2009 година, General Motors отчита спад в продажбите с 29.55%, спрямо същия месец на миналата година. Противно на очакванията, конкурентните японски марки регистрират по-голям спад в продажбите на нови автомобили - Toyota (-40.72%), Honda (-41.46%) и Nissan (-33.10%).Вижте подробна информация в приложените таблици:Ford Motor Company отчита най-малък спад в продажбите, съпоставена с другите големи автопроизводители. Компанията е увеличила пазарния си дял и до сега не е искала държавна помощ.Приятна изненада за компанията е марката Lincoln, която е единствената с ръст на продажбите през месец май, спрямо същия период на миналата година.
Тагове:
fallback
  • #4
    fordf350 ( преди 15 години )
    наистина Форд правят много добри коли, напоследък(особено след 99 - 2000). Просто много добро качество, икономичност, екстри. Учудвам се че Фолксваген са толкова назад, но все пак са значително по-добре от другие евромодели!
  • #3
    roko ( преди 15 години )
    При 20-30 000 продадени коли,на фона на другите,да се изписваш с помпозното "BMW Group" или "VW Group" е меко казано нелепо.
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Е, то за Сааб се знае че тази година нищо няма да продадат, те си правят плановете направо за 2011. Тогава ще се види истината - ще ги бъде или не. Но така или иначе - това е марката, особено ако се отцепят от GM и почнат сами да си взимат решенията!
  • #1
    roko ( преди 15 години )
    Най-много кефят VW и Audi.Заедно не могат да стигнат продажбите дори на Hyundai.Трагедия!BMW и Mercedes само маркират присътвие,колкото да не се забрави,че съществъват.Но SAAB остават ненадмонати...:)))
fallback
Последни