fallback

Първи снимки на BMW М7

Баварската спортната лимузина бе заловена от автопапарак.

Дългогодишното господство на AMG версията на Mercedes-Benz S-Class изглежда е на път да приключи, защото от Бавария се задава първата М-версия на BMW 7.Както може да се види от снимките, колата изглежда в почти завършен вид. Предната броня разполага с типичните за М-версиите на BMW, големи въздухозаборници(бъбреци). Задната част, също изглежда променена, като впечатление прави двойната ауспухова система.За по-доброто разпределение на тежестта, баварците са предвидили и алуминиев преден капак за първото BMW М7.Леката маскировка на колата, предполага липсата на някой специални елементи, които ще видим при заводската версия на BMW М7. Най-вероятно, тя ще разполага с по-агресивен дизайн, близък до този на заснетата М7.Баварска лимузина ще се оборудва с новия V8 би-турбо двигател с обем 4.4 литра и мощност 555 к.с. Той ще й достави мощност по-голяма с близо 20 к.с., от тази на настоящата най-бърза версия на колата - BMW 760i(536 к.с). BMW М7, също така ще превъзхожда по мощност Alpina B7 (507 к.с.) и първото четириврато купе на Porsche - Panamera (500 к.с.). Лидер по мощност в класа, за сега остава AMG S65, оборудван с 6.0-литров twin-turbo V12 агрегат, доставящ 612 к.с. Очакваме с нетърпение официалните данни на BMW М7, защото както знаем, по-малката мощност не винаги означава по-лоша динамика.
Тагове:
fallback
  • #15
    Анонимен ( преди 15 години )
    крайно време беше да изкарат и М7, всичко е точно само двигателя не ми харесва
  • #14
    Bob ( преди 15 години )
    Добре - харесва ми този двигател.Сега остава и интериора да е добър като тези на Ауди и Мерц и ще започнат отново да ми харесват БМВ.
  • #13
    M535i ( преди 15 години )
    мисля, че Х5М и Х6М бяха достатъчни, със 7-цата ще се олеят вече.
  • #12
    BMW Fen ( преди 15 години )
    ami za6to da ne e M7 ..? kakwo lo6o ima v tova 555konq sa si dosta ..! a samo M wersiq na 7-cata nqma o6te . a 4e ima razlika mejdi bi-turbo i twin-turbo pokazva kolko si inaqsno s materiqta...
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    760i е V12, a M7 V8 т.е. 12-8= 4 ;) Bi-turbo и Twin-turbo са си едно и също...
  • #10
    EQ ( преди 15 години )
    4 цилиндъра?! Би е две (примерно - бисексуален) и twin също е близнашки, еднакъв, демек Bi-turbo и Twin-turbo е едно и също.
  • #9
    М7 ( преди 15 години )
    Според мен си е М7. Ако е M Sport Package няма да я маскорат и капака няма да е алуминиев!
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    4 цилиндъра и 20 коня :)
  • #7
    M535i ( преди 15 години )
    едва ли... според мен, това няма да е М версията на новата 7-а Серия. по-скоро някой спортен пакет, например M Sport Package, един съвет към авторите, не прибързвайте да пишете заключения за модела, защото накрая може да се окаже съвсем друго нещо...
  • #6
    EQ ( преди 15 години )
    XAXAXAXXXA и ква е разликата?
fallback
Последни