fallback

Все пак ще дочакаме Toyota/Subaru 086A

Наскоро се появиха информации, че поредната жертва на световната икономическа криза ще бъде спортното купе, разработвано съвместно от Toyota и Subaru.

Сега става ясно, че „смъртта” на  „Toyobaru” е била обявена преждевременно. Спортният автомобил остава в плановете на двете фирми и това съобщи сам новият шеф на Toyota Акио Тойода. Според него купето с две врати ще се появи сравнително скоро, макар икономическите условия да не са много благоприятни за подобен тип автомобили. Това вероятно ще наложи известни съкращения на средства при разработката за да се намалят разходите. Наред с това проектът за спортното купе е преминал в по-малко приоритетна група за двете фирми, но работата по него продължава. Появата му на пазара ще зависи от икономическата обстановка в света.
Тагове:
fallback
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    Е незнам защо се орязва текста!! Явно няма да мога да ти опиша данните. Излиза само първото изречение алооо *** явно има проблем с постовете.
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    Сам сравни Инфинити с Таурег Преден ъгъл на заход Инфинити и Лексус 28
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    Само да добавя защо Таурег уби другите джипове. Преден ъгъл на заход 33
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Транзистора е американско изобретение,а чипа е японско.Скоро му честваха някаква годишнина,от там разбрах.А първия патент за плазма е на Sony.Доста преди обединението им с Филипс.
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Относно Таурег ще кажа ,че въпреки ,че е остарял модел ,произвежда се от 2003г. Този модел би в тестовете Новия ML,Q7, новия БМВ Х5 и Лексус RH400 така ,че е безмислено да се пишат глупости. Още повече ,че при теста на Ифинити с Лексус ,Лексуса направо омете Инфинитито. А от друга страна Лексуса е на последно място в тестовете с немските и Английски марки джипове. Така ,че глупостите ги разправяйте в махалата на бабите те може и да ти повярват.
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Еее посмали ***.. Чипа е Американско откритие а Плоските екрани и LCD са откритие на Филипс ,която е Френска компания ама както и да е. Ти малко почна като Македонците ,които са открили всичко, превзели са всичко цялата планета е тяхна дори и песен за Луната написаха- Луно,Лунооо земьо Македонска..
  • #5
    123 ( преди 15 години )
    Чесно казано , туарега с каквото и да го сравниш , няма да имаш база за сравнение....:)))
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Само лаик може да каже това.Не ми пука за японците,но чипа е тяхно изобтретение,LCD-дисплеите,OLED-дисплеите са на Самсунг,и т.н.Вчера четох за новата 6-степенна ск. кутия на Хюндай от тази есен.На нов принцип,по-лека и по-добра от DSG,с точно 300 патента за изобретения.Така,че не говори общи приказки,щото се излагаш.
  • #3
    fx35 ( преди 15 години )
    Ако искаш качествен аудио видео уред си купуваш японски нали ? я Сони я Панасоник и други! И при колите е така тако искаш качествено пак си вземаш японско ! скоро замених таурег с инфинити fx35 - нямат даже минимална база за сравнение !!!
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Хм муцуната яко открадната от Форд. Форд и Ягуар използват такъв дизайн.. Тойота отново краде, като типичен Японец! Както е известно Японец не е открил нищо той просто е купил патент или го е откраднал. Оказа ,се ,че дори платките ,Уолкмена, чиповете и т.н. електроники ,които свързвахме с Япония са патентовани в САЩ от Американци и патентите са купени от Японски фирми ,които ги вкарват в производство. И сега са като нарицателно за Япония. В колите е същата работа няма Японско откритие !
fallback
Последни