fallback

Какво предлага Magna ако закупи Opel?

От канадско-австрийската фирма Magna International съобщиха някои подробности за своето предложение за закупуване на Opel.

Стана ясно, че ако те спечелят надпреварата ще вземат само 20% от собствеността на фирмата. Сегашният собственик на Opel,  General Motors ще запази 35%, толкова ще получат и руските фирми партньори на GM, кандидатстващи в алианс с Magna. Останалите 10% ще бъдат заделени за заетите в Opel.  С този план Magna се надява да получи помощ едновременно от немското правителство и от заетите в Opel, като казва, че ако се реализира никой от сегашните заети няма да бъде съкращаван. „Според нашата концепция немските заводи на фирмата се разглеждат като активи и ние ще запазим в тях максимално висока заетост”, каза един от шефовете на Magna Зигфрид Волф  (Siegfried Wolf) на брифинг в Берлин този уикенд. „В заводите на  Opel в Германия има много голямо know-how”, продължава Волф, но това което не казва е бъдещето на заводите на Opel в Англия и Белгия. Немското правителство настоява бъдещият собственик на  фирмата да няма право да затваря заводи в Германия. Това разбира се е политическа стъпка преди изборите през есента. Представители на немското правителство вече споделиха пред Reuters, че  предложението на Magna е предпочитано пред това на Fiat и белгийската банка RHJ. Причината за това предпочитание е обещанието да се запазят всички работни места в заводите на Opel в Германия. Все още обаче няма официално направен избор за купувача на Opel.
Тагове:
fallback
  • #21
    doly ( преди 15 години )
    Да не съм сдеханяк да чета списания за коли? Те са четени от хора които са толкова грозни и ***, че никоя жена не ги иска и заменят жените с фетиш към колите. Колата е само средство за придвижване нищо друго *** мръсен!
  • #20
    D2 ( преди 15 години )
    То си личи,че не четеш.За това стана за смях на целия ни офис.Пляскат на невежеството ти!!!Поне проверявай кое кога е излязло.Елементарен си като френския дръгел за който пишеш.
  • #19
    doly ( преди 15 години )
    От кога на село имате компютри?
  • #18
    986 ( преди 15 години )
    Пазвантино, бъркаш С2 и С3 с С4. А Ситроен С4 е пълен *** и дава само дефекти - компютърът се бъгва и има вируси. Аз имах такава и все бях на сервиз, а беше нова. А с С2 съм нямал такъв проблем. Правете си изводите.
  • #17
    златина ( преди 15 години )
    Най-добре да фалират. Ако ли не ще се надявам да им направят промишлен атентат.
  • #16
    18019 ( преди 15 години )
    АБЕ ДАНО ФАЛИРАТ ТИЯ *** БЕ! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МИ ПУКА?! ВЕЧЕ НЕ ПРАВЯТ ДОБРИ КОЛИ КАТО ОТ ЕДНО ВРЕМЕ. ЗАЩО САМО ИМ ПРЕВИТЕ РЕКЛАМА КАТО ПИШЕТЕ ЗА ТЯХ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ОПЕЛ И VW.
  • #15
    златина ( преди 15 години )
    И аз мисля, ще е по-добре да се фалира провалът наречен Опел. Слави Трифонов не харесва Опели.
  • #14
    Гоуф ( преди 15 години )
    Какъв заместник те гони бе *** такъв? Все пак те излязоха едва преди няколко години. *** такъв, карай си Голфа и мълчи.
  • #13
    Чукач ( преди 15 години )
    Да бе точно за коли ще чета списяния да не съм някой *** като някои пишещи тука дето по цял ден само за коли мислят. Колата е средство за стигане от точка А до точка Б, нищо повече!
  • #12
    Ебач ( преди 15 години )
    Май бъркаш С2 и С3 с С4. А С4 дава само дефекти - компютърът се бъгва и има вируси. Явно се дължи на това, че вътрешно е копие на Пежо 307 само че е с ново купе.
fallback
Последни