fallback

Премиерът на Русия си купи Нива за да ходи на риболов

През отминалия уикенд, министър председателят на Русия, Владимир Путин, показа пред репортери новата си придобивка.

Това е SUV модела Нива, който той неотдавна е закупил, по неговите думи „главно за да ходи на риба”. Не е ясно дали сега или като се пенсионира, но това не е толкова важно. В резиденцията си в Сочи, Путин е показал автомобила в маскировъчни цветове пред журналисти и го е покарал в двора около 300 метра. Било е позволено Нивата да бъде опитана и от присъствали руски и чужди журналисти, съобщава РИА Новости. Автомобилът Нива на Путин е бил купен с най-доброто оборудване с което се предлага, но той е подчертал пред журналистите, че това е сериен модел на колата, а не специално правена за него модификация. Репортерите карали колата на Путин обаче твърдят, че тя е доста динамична и има разлика от обикновената Нива. Много възможно е, това да е версия на автомобила преминал през модернизация, който скоро ще бъде на пазара. Путин бил толкова горд с автомобила си, че се ядосвал, че колата не била пристигнала с един ден по-рано, за да повози с нея премиера на Италия Силвио Берлускони, който му гостува в Сочи в петък. Путин обяснил пред репортерите, че Нива се изнася в много страни по света, като това е най-експортираният автомобил на групата АвтоВАЗ.
Тагове:
fallback
  • #25
    Badi ( преди 14 години )
    Djipa e dobar daje ne posto dobar ami nai dobriq po saotno6enie cena/ka4estvo. No spored men tova s Putin si e 4ista reklama utre kato otide v 6ourum taka 6te vi go pohvalqt eto daje i Putin si e vzel takav.
  • #24
    NANI ( преди 14 години )
    Ako нивата има блокажи всички останали ще трябва да замълчат,не знаете на какво е способна тази кола,иначе надежноста и е под всякаква критика
  • #23
    EmoXide ( преди 14 години )
    Легендарни са първите модели с това име. Тогава са били ЖЕЛЕЗНИ машини, наред с FJ Cruiser. Понастоящем не е така. Всъщност FJ е футуристично и високо чудовище, не съм достатъчно запознат, доколко са го запазили като проходимост.
  • #22
    Анонимен ( преди 14 години )
    Land cruiser е джипа легенда за мене,произвеждат го повече от 50 години!!!!
  • #21
    MoTkO ( преди 14 години )
    колега икскам само да ти кажа че много грешиш за г класата на мерцедес произвежда се от около 30 години и много държави го използват в армиите си това е много жилава кола и най-голямата конкуренция на дефендера колкото мойта лична класация е:Jeep Willys(родоначалника на тея машини)Land Rover DefenderLand Rover DiscoveryMercedes G classLada NivaToyota Land cruiser и това са ама ако некой иска сериозно да катери планини и да затъва в блата-Mercedes Unimog :)
  • #20
    boss ( преди 14 години )
    хахаха точно G класата била джип, не ме карай да падам от стола. Всички тези псевдо 4х4 от рода на mercedes, bmw, audi и т.н. са пълна измислица. Истинските джипове са Land Rover, Jeep, Subaru и още няколко фирми, може би и руските са сравнително мощни.
  • #19
    EmoXide ( преди 14 години )
    Може, можееее.Казват се Land Rover Defender и Benz G-classe.Всички останали серийници, имат нужда от сериозна офроуд преработка.
  • #18
    MoTkO ( преди 14 години )
    е те това истински оф-роад автомобил може да е грозен ама пак няма спирка :)
  • #17
    123 ( преди 14 години )
    Определено останаха много малко такива коли на пазара. Нива-та има много конструктивни недостатъци и технически дефекти, но найстина е униклано проходима и да не кажа никой заводски подготвен автомобил не може да се мери с него в трудни терени.
  • #16
    e36 ( преди 14 години )
    Че Нивите стават само за оффроуд и за нищо друго е така. Но забележете как Путин прави някакав вид реклама. Или поне се опитва. Имаше и други подобни случаи преди като вози Буш в ЗАЗ. :) Идеята ми е, че се опитват да ценят това което имат
fallback
Последни