fallback

Премиера на Veritas RS III

На изложбата за ексклузивни автомобили London Salon Prive ще бъде дебюта на един доста интересен суперавтомобил.

Veritas   RS III е с открит кокпит и се явява идеен наследник на състезателните автомобили на  BMW от 40-те години на миналия век. Връзката с BMW освен в ретро план се изразява и в използваните двигатели от подразделение „М” на Баварската фирма. Новият Veritas RS III ще може да бъде по избор на клиента или с двигателя V8 с мощност 480 к.с. или с V10 и мощност 600 к.с. С втория агрегат автомобилът ще ускорява от място до 60 мили в час (96 км/ч) за 3 секунди. От този суперавтомобил ще бъдат изработени само 50 броя, като цената ще започва от 375 000 долара. Освен  Veritas   RS III,  на изложението London Salon Prive ще бъдат представени и още два суперавтомобила - Morgan Aero Super Sport и Aston Martin One-77.
Тагове:
fallback
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Приятелю, верно не прилича на Golf, който твоето мирозрение боготвори, но не е толкова лош. Такива са били колите на състезателите преди около 60 години. Така са ги виждали хората. Нямали са пернишкия естетизъм, какво да правиш. И споменатия от тебе дизайнер (гей) е направил реплика (ако в пернишко употребявате нещо подобно в този смисъл. Но не да те подразни тебе, щото ти за него, за BMW, за спорта и въобще за нормалния цивилизован свят не само си никой, но не съществуваш.
  • #1
    :) ( преди 15 години )
    Че е супер,супер е!Само,че не суперавтомобил,а СУПЕРгрозотия!Изчанчена работа от някой измислен дрогиран и натряскан до козирката психо-художник,най вероятно и гей,нарекъл се обаче,дизайнер!
fallback
Последни