fallback

Премиера на Veritas RS III

На изложбата за ексклузивни автомобили London Salon Prive ще бъде дебюта на един доста интересен суперавтомобил.

Veritas   RS III е с открит кокпит и се явява идеен наследник на състезателните автомобили на  BMW от 40-те години на миналия век. Връзката с BMW освен в ретро план се изразява и в използваните двигатели от подразделение „М” на Баварската фирма. Новият Veritas RS III ще може да бъде по избор на клиента или с двигателя V8 с мощност 480 к.с. или с V10 и мощност 600 к.с. С втория агрегат автомобилът ще ускорява от място до 60 мили в час (96 км/ч) за 3 секунди. От този суперавтомобил ще бъдат изработени само 50 броя, като цената ще започва от 375 000 долара. Освен  Veritas   RS III,  на изложението London Salon Prive ще бъдат представени и още два суперавтомобила - Morgan Aero Super Sport и Aston Martin One-77.
Тагове:
fallback
  • #12
    dassadsd ( преди 15 години )
    Ми едва ли тия автомобили за ежедневно каране ше ти дадът същото усештане като тази... Неговориме за каране в права линия, а писта.
  • #11
    Wane ( преди 15 години )
    Аз разбрах, че говори хем за болидите от F1, хем за Mclaren F1... Както и да е де, не му беше твърде смислен поста :)
  • #10
    yo ( преди 15 години )
    toi imashe predvid McLaren F1 kato tozi:http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_F1
  • #9
    :) ( преди 15 години )
    Абе,гейска работа . . . :)))))))))))))
  • #8
    MиTkO ( преди 15 години )
    хубаво-нямат покрив-ама тая кола няма да може да се използва нито за градско или магистрали,нито за състезания като F1-зашото пак не съответсва на изискванията-пък автомобили, които можеш да ползваш ежедневно с по добро ускорение има поне още 15 серийни модела
  • #7
    Wane ( преди 15 години )
    Всичко се прави с идея. Това е концепция на тема състезателна кола. Определени състезания (24 часа на Le Mans ти давам като най-известен пример) имат определени изисквания. В случая колата да предлага място за 2ри човек (теоретично). При дадената тук концепция мястото за 2-ра седалка се затваря (капак), за понижаване на въздушното съпротивление и завихрянията.И няколко забележки:1. Функционална състезателна кола звучи смешно2. Продажби няма и 503. бОлид4. Колите във F1 имат ли покрив?
  • #6
    sadsad ( преди 15 години )
    Преди да пишеш чети "идеен наследник на състезателните автомобили на BMW от 40-те години на миналия век." И така и не разбрах защо дизайнера е гей. Единствените гейове тук си ти и човека с първия пост.
  • #5
    Y ( преди 15 години )
    абе уникална?-уникална е-ама не и функционална-за какво са го използвали мястото от дясно-поне да беше за още един пътник-или поне ако е едно място да беше в центъра като на истински булид-Макларън Ф1 е сволан в средатаппи няма покрив-*** ташака-тоя дизайнер вярно е някакъв гей смотансигурно ще има продажби -при само 50 броя ,но ако беше масов автомобил яко щяха да закъсат
  • #4
    MoTkO ( преди 15 години )
    хех уникална колица.....друго не ми идва на ум
  • #3
    EmoXide ( преди 15 години )
    Ей усмивко вкисната, не знам колко ограничен трябва да си, за да се изказваш, за нещо, от което не просто си нямаш понятие, но те и интересува.Този болид определено е твърде екстравагантен, дори за моя вкус, но си личи че е !ПРОЕКТИРАН! за състезатели. Но истински, а не като повечето нашенски, улични ***.А тук дизайнът, следва функцията!
fallback
Последни