fallback

Ще видим новото поколение на Audi A8 през ноември

Председателят на Борда на директорите в Audi, Руперт Стадлер (Rupert Stadler), произнесе реч пред годишното събрание на акционерите на Audi AG.

От изнесената информация в нея става ясно, че Audi ще представи новото поколение на лимузината A8 през ноември и ще разшири семейство А5 с нова версия Sportback, също през тази година. Stadler потвърди и информацията, че фирмата работи над хибридна версия на SUV модела Q5, а миниавтомобила А1 ще бъде на пазара през 2010 г. Шефът на Audi съобщи и информацията, че малкият SUV  Q3 ще се появи на пазара през 2011 г. От казаното от Стадлер може да се съди, че подготвяната изненада по случай 100 години от създаването на Audi, която трябва да бъде показана на 16 юли в Инголщад, ще бъде A5 Sportback. С този модел очакваме познатите  двигатели от линията на Audi, вкл. двулитровия  TSI с мощност 211к.с., компресорния бензинов двигател V6 с обем 3.0 литра и мощност 290 к.с., както и дизеловият V6, също с обем 3.0 литра и мощност 240 к.с. „Audi A4 е най-популярният модел за лоялните клиенти на фирмата. Сега много от тях искат да се придвижим още по-нагоре към луксозния клас, като в същото време запазим характерната идентичност на колата”, казва Стадлер. „ A5 Sportback е точно това което те търсят. Този автомобил ще предлага идеалната комбинация между функционалност и стил”, заяви шефът на Audi. По повод новото поколение на A8 Стадлер казва, че това ще бъде най-спортния модел в своя сегмент и в същото време ще покаже нови измерения на лукса в един автомобил. „Audi A8 е нашият флагман и в него ще намерите разбирането ни за думата „premium", заяви Стадлер.
Тагове:
fallback
  • #20
    EmoXide ( преди 15 години )
    Не съм съгласен с твоето мнение.Защо тогава миналата година единствено AUDI от топ марките на европа бележат растеж и печелби? А как така в последните модели качеството на изработка е най-високо?Аз също бях до преди 5 години много скептичен към тази марка. Но тези схващания са прекалено консервативни към днешното време.
  • #19
    ДОБРЕВ ( преди 15 години )
    AUDI НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ КЪМ ДОБРО.ЗА ТЯХ ВАЖИ : ПРЕМИУМ АМБИЦИИ,БЮДЖЕТНО КАЧЕСТВО ! ЩЕ СИ ОСТАНАТ ВТОРОКЛАСЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ , КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТ.
  • #18
    Emo ( преди 15 години )
    Така е, Audi, BMW и Mercedes се страхуват от Opel и треперят..... Ти чуваш ли се??Opel може да бъде конкуренция на автомобилите в класа си - VW, Ford, Toyota и френските автомобили.
  • #17
    Анонимен ( преди 15 години )
    По всичко си личи,че OPEL вече "рулират".Свършват добрите години на AUDI благодарение на OPEL.
  • #16
    audi_owner ( преди 15 години )
    Мисленето е за истинските хора,не за селяните като теб,цъкащи с език след лъскавите коли на магостралата,докато пасат овцете.Ти си селяшко-виртуален собственик на А8 (което уж беше продал).Аман от *** в този сайт!
  • #15
    CT 10 10 ( преди 15 години )
    Автомобил за пенсионери и гейове
  • #14
    плюйте ( преди 15 години )
    кое ми е другото име аз нямам раздвоение на личноиста, става ми смешно просто от някои коментари. А иначе в лудницата не ме искат твърдят ми че още не съм бил за там.Лично аз не им вярвам !
  • #13
    плюйте ( преди 15 години )
    Искам Forum в който се говори за авгтомобили !!!!!!! Не някои да да учи да плюе и псува !!! Несе заяждаите бе хора! Тука са ни качили статий за автомобили, коментираите това харесваливи конкретния автомобил а не дали Audi , Vw или BMW са най-яките каруци ! Каручките са в нас ние си ги караме.
  • #12
    EmoXide ( преди 15 години )
    От няколко години наблюдавам прогрес в дозайна, на една от най-консервативните, в това отношение автомобилни марки. Ако AUDI продължавт все в същия дух, отколешният им стремеж да са в автомобилния елит ще бъде напълно затвърден. Технологиите мече ги имат. А вече и имиджа. Тъкмо за 100 годишнината си.Поздравления за управниците и дизайнерите на инголщодската марка!!!
  • #11
    qwerty ( преди 15 години )
    ха ха *** пак е влязъл във форума.. Пише си глупавите мисли , после сам си отговаря но си сменил името ,за да изглежда друг човек... ха ха баси ***. Алоо селоо марш в лудницата да те натъпчат с хапчета ,че нещо ти е изветрял мозъка.
fallback
Последни