fallback

Ще видим новото поколение на Audi A8 през ноември

Председателят на Борда на директорите в Audi, Руперт Стадлер (Rupert Stadler), произнесе реч пред годишното събрание на акционерите на Audi AG.

От изнесената информация в нея става ясно, че Audi ще представи новото поколение на лимузината A8 през ноември и ще разшири семейство А5 с нова версия Sportback, също през тази година. Stadler потвърди и информацията, че фирмата работи над хибридна версия на SUV модела Q5, а миниавтомобила А1 ще бъде на пазара през 2010 г. Шефът на Audi съобщи и информацията, че малкият SUV  Q3 ще се появи на пазара през 2011 г. От казаното от Стадлер може да се съди, че подготвяната изненада по случай 100 години от създаването на Audi, която трябва да бъде показана на 16 юли в Инголщад, ще бъде A5 Sportback. С този модел очакваме познатите  двигатели от линията на Audi, вкл. двулитровия  TSI с мощност 211к.с., компресорния бензинов двигател V6 с обем 3.0 литра и мощност 290 к.с., както и дизеловият V6, също с обем 3.0 литра и мощност 240 к.с. „Audi A4 е най-популярният модел за лоялните клиенти на фирмата. Сега много от тях искат да се придвижим още по-нагоре към луксозния клас, като в същото време запазим характерната идентичност на колата”, казва Стадлер. „ A5 Sportback е точно това което те търсят. Този автомобил ще предлага идеалната комбинация между функционалност и стил”, заяви шефът на Audi. По повод новото поколение на A8 Стадлер казва, че това ще бъде най-спортния модел в своя сегмент и в същото време ще покаже нови измерения на лукса в един автомобил. „Audi A8 е нашият флагман и в него ще намерите разбирането ни за думата „premium", заяви Стадлер.
Тагове:
fallback
  • #40
    ghjghj ( преди 15 години )
    Много ти отива ника ***!! ха ха Двойния съединител е измислен и въведен от Фолксваген DSG е запазена марка. Трансмисията SMG е отвратителна и само след 4 години в производство и вече БМВ се отказват от нея. А ABS е измислен преди 30г.Ако искаш да говорим кой е измисли колелото? Алуминиевите купета в момента вече са и на БМВ и на Мерцедес ,които допреди 2-3 години бяха с галванизирана стомана. А за пиезоинж. първи са Ауди нищо ,че BOSH ги прави тя и HELLA прави LEDсветлините по поръчка на Ауди
  • #39
    EmoXide ( преди 15 години )
    Qverty изпадаш в подробности, които всеки знае. Акцентът ми, в коментираният от тебе мой пост, е именно дизайна.
  • #38
    плюйте ( преди 15 години )
    кат си прав прав си стискам ти раката
  • #37
    EmoXide ( преди 15 години )
    Тогава защо преди 4-5 години ComNet разкопаха всички улици на Бургас, за да си прекарват оптичната мрежа??? (На фирмата на нашите възложиха геодезическото заснемане на трасетата) Заложиха по 9, ако не се лъжа, оптични кабела, за да дават под наем 5 от тях. И това продължи и в други градове на бургаска област.
  • #36
    плюйте ( преди 15 години )
    сериозен ли си с това което ми казваш? ама го превръщаме на личен 4ат. На неттоп и мтел съм успокоисе ако и те ползват БТК ще ги плюя щото им е баси другела тоя нет да се бчха постарали пове4е
  • #35
    qwerty ( преди 15 години )
    Вече недоумявам какви хора пишете тука!! Защо бе пич, защо драскаш глупости? Толкова ли ти е ограничен интелекта та не провериш нещо преди да го напишеш? Щеше да ти отнеме по-малко от минутка! Ауди е закупил Ламборджини! И Ламбо са собственост на Ауди! А Фолксваген Груп- това е Акционерно дружество притежава акциите на 10 компании. Тоест завод VW не е собственик на Ауди а WV-груп и то не собственик а държи контролния пакет от акциите на Ауди. А Ламбо си е собственост на Ауди купено, платено !
  • #34
    Смешкоооо ( преди 15 години )
    Ей *** престани да обсибваш формуа с лайаната ти! Чети малко повече дневните са закон, двойния саединител го има от 50 години, дизеловите системи са от Бош, алуминиево купе - скъпо, и точно ти *** фенче на ауди неговори за първи, коя кола е първа с АБС, блокажни системи, многоточкови колани и куп други - Мерцедес, а първата СМГ скоростна кутия, технология за горноразположен разпр. вал, ванус и пак куп други - БМВ.
  • #33
    qwerty ( преди 15 години )
    ха ха ха това ,че не си на БТК не значи ,че не ползваш БТК! БТК е единствения доставчик на интернет в България. Дори през фирма да го получаваш то фирмата ползва оптичните кабели и интернет от БТК. А ти си живей с мисълта ,че не ползваш БТК! Просто плащаш на друг но ползваш БТК!
  • #32
    е ( преди 15 години )
    xcvfgghjk,малко тук се изказа глупаво! В сравнение с какво Ауди е накичено? Тази марка има най-консервативния дизайн от немската тройка Ауди, БМВ и Мерцедес. Или се опитваш да ми обясниш как на улегналия бизнесмен ще му хареса ЕС класата, която си е със стилистика на спортен автомобил! Да не говорим за извращенията от страна на дизайнерите в БМВ..
  • #31
    EmoXide ( преди 15 години )
    Не видях някой да е забелязал коклко сходно излъчване има задницата на евентуалната A7 (Sportback concept), с тази на Lambo Estoque:http://***.blogcdn.com/***.autoblog.com/media/2008/10/067592300_1222962757.jpgИ двете марки AUDI и Lamborghini, са собственост на VW Group. Факт.
fallback
Последни