fallback

Audi RS5 в напълно завършен вид

Пред нас са фотографии на продуктовата версия на RS5.

Въпреки че снимките са дело на автопапарак, те за първи път разкриват напълно външността на мускулестото Audi.Колата изглежда в напълно завършен вид и за разлика от мулетата, които ви показахме преди месец, RS5 вече разполага с всички "задължителни" елементи за един спортен автомобил.Audi RS5 ще разполага с електронно регулируем заден спойлер, който при висока скорост ще променя височината си, осигурявайки максимално сцепление.От снимките личат и големите въздухозаборници в предната броня, масивните двойно вентилирани спирачки дискове и едрата задна броня в която е интегрирана двойната ауспухова система - стандарт за всички RS модели.Джантите са с размер 20-инча, поместени в широките калници на мускулестото Audi.Слух гласеше, че колата ще се обзаведе с V10 двигател, но от сигурни източници научихме, че в нея ще се интегрира познатия от RS4 и R8 двигател с обем 4.2 литра. Според последната информация, V8 агрегатът след лека доработка ще доставя около 470 к.с.Очакваме Audi RS5 да дебютира през тази есен на автомобилното изложение във Франкфурт.
Тагове:
fallback
  • #6
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Да , дизайна на БМВ е впечатляващ, но грозниците : 1.Първа серия.2.Задницата на щеста серия.3.Старата седмица.Така че за дизайн, акъл от БМВ фенчета не искам.
  • #5
    BMW POWER BABY ( преди 15 години )
    Dizaina ne e vpe4atlqva6t
  • #4
    ghjghj ( преди 15 години )
    А относно интегрираната двойна аспухова система отзад ,ще кажа само ,че не съм видял модел на Ауди от новите модели ,който да не е с двоен аспух!
  • #3
    ghjghj ( преди 15 години )
    Слаба ракия??? Хм тъпоглаво момченце новото М3-купе ,което е в точно същия клас е с 420коня. Тя въобще не трябва тогава да влиза в класацията според твоите виждания за "ракия".. Баси *** ***.
  • #2
    NANII ( преди 15 години )
    Нали? :D
  • #1
    316i ( преди 15 години )
    Слаба ракия....
fallback
Последни