fallback

Audi RS5 в напълно завършен вид

Пред нас са фотографии на продуктовата версия на RS5.

Въпреки че снимките са дело на автопапарак, те за първи път разкриват напълно външността на мускулестото Audi.Колата изглежда в напълно завършен вид и за разлика от мулетата, които ви показахме преди месец, RS5 вече разполага с всички "задължителни" елементи за един спортен автомобил.Audi RS5 ще разполага с електронно регулируем заден спойлер, който при висока скорост ще променя височината си, осигурявайки максимално сцепление.От снимките личат и големите въздухозаборници в предната броня, масивните двойно вентилирани спирачки дискове и едрата задна броня в която е интегрирана двойната ауспухова система - стандарт за всички RS модели.Джантите са с размер 20-инча, поместени в широките калници на мускулестото Audi.Слух гласеше, че колата ще се обзаведе с V10 двигател, но от сигурни източници научихме, че в нея ще се интегрира познатия от RS4 и R8 двигател с обем 4.2 литра. Според последната информация, V8 агрегатът след лека доработка ще доставя около 470 к.с.Очакваме Audi RS5 да дебютира през тази есен на автомобилното изложение във Франкфурт.
Тагове:
fallback
  • #26
    qwerty ( преди 15 години )
    Ще кажа само ,че феновете на БМВ завиждат. Няма какво да се лъжем, тази кола във всяка своя гънка излъчва напомпани мускули и осанка на хищник! Все неща ,които баха символи на БМВ! Истината е че БМВ(хулиганите на пътищата,както бяха известни) изгуби тази осанка и стана прекалено лигава в опитите си за нещо по изчанчено. Ауди осетиха подхлъзването на БМВ и превзеха тази титла. Да си с хулигански вид, да демонстрираш мускули и мощ! Знам ,че феновете на БМВ искат такива модели от БМВ. Но не става..
  • #25
    sdf ( преди 15 години )
    Ми като гледат как М3 жъне невероятни успехи и те ше се опитат да изкарат близка кола до М3.
  • #24
    Ванката ( преди 15 години )
    Тая RS5-ица ми изглежда хубава.Според мен трябва да има и спортни коли в "цивилни" дрехи. :)
  • #23
    MoTkO ( преди 15 години )
    поредното еднакво ауди нищо особенокато видя ауди се сещам за родната чалга индустрия едни и същи песни от различни певици новият рекламен слоган за ауди България трябва да бъде "Ауди кола за чалгари"
  • #22
    Triforce ( преди 15 години )
    Последните 3 години Ауди нямат стигане. Може преди това да са биле всякаква марка. Добре, така да е! И аз не ги харесвах... допреди 2 седмици! Просто новите им автомобили нямат нищо общо с който и да е скучен Мерцедес или почти толкова скучно БМВ!!!
  • #21
    az ( преди 15 години )
    http://ta6unko.mondozoo.com
  • #20
    ........... ( преди 15 години )
    neznam ama tva 4e pove4eto modeli na audi si prili4at nemoje da ima spor to se vijda prosto trqbva da izmislqt ne6to po razli4no pak za ka4estvo sa dobri ama ne gi prevaznasqite 4ak tolkoima i drugi ka4estveni marki vie gledate samo 3 marki ami JAGUAR sa6to e ka4estven avtomobil volvo i SAAB sa6to se opitvat da napravqt ne6to po vuprosa
  • #19
    Анонимен ( преди 15 години )
    Аве селски що като не разбираш нищо не си замълчиш? Ся като говориш лъжи и неща ,които много ти се иска да са истина ама не са ,защо ги предлагаш като някакъв факт дори? Нима си мислиш ,че като лъжеш и ще спрем да харесваме Ауди ли? *** прочети ,за да разбереш ,че качеството на Ауди е най-високото:http://news.automedia.bg/read/6739.html
  • #18
    S40 ( преди 15 години )
    Audi прави по-добри коли от средностатистическите.По-добри материали,по-добра возия... но съпоставено с цената,излиза,че трябва да са много по-добри.Показателя цена/предлагане не в тяхна полза,изобщо.Другото което прави впечатление е не толкова доброто качество в дългосрочен план,показател надеждност.За 2008 не успяха да стигнат японците на върха,дори Hyundai е пред тях.Ако си оправят качеството,и цените им станат съответстващи на предлаганото,ще избият рибата!Но за сега това е добро пожелание.
  • #17
    ghjghj ( преди 15 години )
    ха ха шайка нещастници тръгнали да се смеят на дизайн.. Я първо вижте умрелите БМВ-та къде са? Не стига ,че половината БМВ-модели пълнят класацията при 100-те най-грозни коли на планетата, не стига ,че и дизайнера Крис уволниха ,заради грозните дизайни на БМВ, а тръгнели акъл да дават ха ха ха.. По добре вижте ,че БМВи Мерцедес взеха нещо да се обединяват ,за да не фалират .. И не се притеснявайте за Ауди,гледайте си умрялата марка ,дето никой не я търси и колите и киснат по пристанищата..
fallback
Последни