fallback

Renaultsport показа новата версия на Clio.

Renaultsport 200 е с нова визия, показват тези снимки от френското списание Auto Plus.

Новата „гореща” версия на Clio RS ще бъде на пазара през 2011 г. Дизайнът прави колата доста уникална, тя ще бъде разпознавана веднага на улицата. Предницата ще бъде доминирана от логото на Renault с голям размер, отворите за въздух са по-големи, но в същото време дават по приятен вид на колата. В профил новата версия е доста по привлекателна в сравнение със сегашния изглеждащ по-опростено модел. Renaultsport предлага 18 инчови джанти разположени под изпъкналите арки над колелата. В специалния body kit виждаме традиционния за Renault заден дифузьор, спойлер на задната врата и трапецовиден накрайник на ауспуха с широк диаметър. Шеф-дизайнерът на  Renault, Патрик Льо Кемен (Patrick Le Quément), който напуска фирмата в края на годината ще бъде заменен от дизайнера работил за Mazda Лоренс ван дер Акер (Laurens van den Acker). Той иска радикално да промени дизайнерския стил в Renault и този модел ще бъде първият предвестник за промяната. Двигателят за Clio RS ще остане атмосферния двулитров бензинов агрегат, но мощността му ще надхвърли 200 к.с. В същото време няма да бъде забравено и по-ефективното потребление и по-ниските вредни емисии от CO2.  Четвъртото поколение на Clio ще се произвежда на нова олекотена платформа. Също както при досегашния автомобил и при новия ще се предлагат два варианта на шасито - Sport и Cup. Първият ще предлага повече комфорт, а втория ще бъде по-екстремен.  
Тагове:
fallback
  • #17
    Просто е ( преди 14 години )
    Уж драйвър, ти някога карал ли си Clio RS? Аз ДА. И мога да ти кажа , че няма такова поведение на пътя и адреналинът ми така се покачи, че не можах да заспя вечерта...Първо пробвай, после говори
  • #16
    dCi - diesel Commonr ( преди 15 години )
    Driver Е НЕ Е КАТО ГОЛФАТ ТИ! ИЛИ НЯКОЯ НЕМСКА ***
  • #15
    Driver ( преди 15 години )
    A tva na snimkata si e golemo WC - otvsiakude!!
  • #14
    Driver ( преди 15 години )
    BMW-fiat-ford...julto-oranjevo-lilavo!! I toia sega ako kaje 4e ne e PENDEL..))
  • #13
    bmw-fiat-ford ( преди 15 години )
    Ей *** аз пък харесвам зелени, жълти, оранжеви и *** коли. Ти като си падаш по скучноватите сиви и черни си ги карай!
  • #12
    Driver ( преди 15 години )
    Iarko..JULTO - kato istinsko ***..;)))
  • #11
    dCi - diesel Commonr ( преди 15 години )
    не мисля че ги превъзхождат мисля че са пощи равни
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    Откога пък Пежо или Ситроен могат да се мерят с РЕно та камоли да го превъзхождат !?
  • #9
    Сержант Любенов ( преди 15 години )
    колега, грешиш.....има- за справка виж колите на Ауди.Гледаш в страничните огледала и се чудиш: "Сега това А6 ли е или А8?......Или не-това е А4, пък знае ли човек, това може да е бъдещото А1, бе май прилича на А5..."
  • #8
    MoTkO ( преди 15 години )
    колега това за еднаквите автомобли важи с пълна сила на германците
fallback
Последни