fallback

Специална серия на Mercedes CL500

На 24 юни 1909 г. Daimler-Motoren-Gesellschaft регистрира своето световно известно днес лого – звездата с три лъча.

Шест седмици по-късно August Benz & Cie. регистрират  своето лого – думата „Benz" оградена от лаврови клонки. Сега сто години по-късно двата символа означават качество, стандарт и динамика. Днес Mercedes-Benz е сред 10-те най-добри и известни световни фирми, подредени от BusinessWeek. По повод 100 годишнината на логото на Mercedes-Benz фирмата пуска специална серия от модела си  CL Coupe.  Mercedes-Benz CL 500 е с двете емблеми на централната конзола в интериора, има специално ново оцветяване. Колата е с новия  Sports package на AMG, включващ нова предна и задна престилки, прагове и педали от неръждаема стомана. Джантите от олекотена сплав са с размер 20 цола. По средата са с логото на  Mercedes и на Benz. В интериора прави впечатление качествената кожа в пясъчен цвят. Двигателят е с мощност 388 к.с. От фирмата вече приемат поръчки за специалния модел, като цената за  Mercedes-Benz CL 500 или CL 500 4Matic е със 17 850 евро по-висока от тази на стандартната версия. Това прави цена от 137 445 евро за версията 4Matic и 132 863 евро за CL 500. 
Тагове:
fallback
  • #11
    404 ( преди 15 години )
    Отговарям:да,няма да си дам парите за чупентия като Мерцедес!Аз нямам фиат,карам нещо по-добро от "Мерджо",хи,хи,хи,много се кефя селяните като говорят така!
  • #10
    pml ( преди 15 години )
    Пичове, каквото и да си пишете, копувате евтини коли защото подръжката им е евтина.Ако имахте пари дали щехте да карате фиати, фордове или шкоди или каквото там карате?
  • #9
    pml ( преди 15 години )
    :)))))))))) Фиат!Просто защото фиат е 4-5 пъти по евтин!
  • #8
    404 ( преди 15 години )
    Това за парите не го знаех,цъ,цъ,цъ,аз що ли не си купих Мерцедес?!А да,сетих се,щото са по пикливи и от Фиат,хи,хи!
  • #7
    PML ( преди 15 години )
    Всеки плюе мерцедес, докато не събере пари да си го купи!
  • #6
    Triforce ( преди 15 години )
    Това си е новина за някои. И мен не ме вълнува, но за някои хора, които посещават по-често сайта е интересно. Като не ви харесва тук, има и други места, където да си оставите почерка...
  • #5
    ge2star ( преди 15 години )
    да,прав си,на кой му пука за тая селска марка?!Не ни занимавайте,моля ви!
  • #4
    ge2star ( преди 15 години )
    АМАН ОТ *** СПАМЕРИ
  • #3
    404 ( преди 15 години )
    ама не ни занимавайте с тези мърлячи Мерцедес
  • #2
    49a ( преди 15 години )
    Да бе, карай си гоуфо и да не ти пука!
fallback
Последни