fallback

Специална серия на Mercedes CL500

На 24 юни 1909 г. Daimler-Motoren-Gesellschaft регистрира своето световно известно днес лого – звездата с три лъча.

Шест седмици по-късно August Benz & Cie. регистрират  своето лого – думата „Benz" оградена от лаврови клонки. Сега сто години по-късно двата символа означават качество, стандарт и динамика. Днес Mercedes-Benz е сред 10-те най-добри и известни световни фирми, подредени от BusinessWeek. По повод 100 годишнината на логото на Mercedes-Benz фирмата пуска специална серия от модела си  CL Coupe.  Mercedes-Benz CL 500 е с двете емблеми на централната конзола в интериора, има специално ново оцветяване. Колата е с новия  Sports package на AMG, включващ нова предна и задна престилки, прагове и педали от неръждаема стомана. Джантите от олекотена сплав са с размер 20 цола. По средата са с логото на  Mercedes и на Benz. В интериора прави впечатление качествената кожа в пясъчен цвят. Двигателят е с мощност 388 к.с. От фирмата вече приемат поръчки за специалния модел, като цената за  Mercedes-Benz CL 500 или CL 500 4Matic е със 17 850 евро по-висока от тази на стандартната версия. Това прави цена от 137 445 евро за версията 4Matic и 132 863 евро за CL 500. 
Тагове:
fallback
  • #21
    555 ( преди 15 години )
    Aко не ги купи фият аз ще ги купя.
  • #20
    E46 Compact ( преди 15 години )
    Абе Мерцедес е е*ати утрепаната марка. БМВ е много по стойностната марка. Мерцедес отдавна заляза. Сега се опитват с някви глупави модели да изплуват ама селския манталитет няма как да го преборят. Мерцедес е за *** и селяни.
  • #19
    404w5ix ( преди 15 години )
    Опааа,отмяташ се!Нисък клас,..?!?...нали е Мерцедес,първия производител на автомобили,....майтап!Не намерих една причина,дори една,за да се спра на А или Б класата.Тези коли имат много по-добри алтернативи,не толкова като цена,най-вече като качество!
  • #18
    dell ( преди 15 години )
    Всяка кола има нисък клас. И ти сега сравняваш ниския клас на Мерцедес с висок на други марки.Но дори у тези който карат А и Б пак не се срамуват да кажат какво карат като теб
  • #17
    0004 ( преди 15 години )
    А по повод А и Б класта споредмен това не е Мерцедес. То и смартта уж е техен ;)
  • #16
    0004 ( преди 15 години )
    Бяха много добри сега се опитват пак да бъдат. Пазара е много наситен.
  • #15
    404 ( преди 15 години )
    говори за себе си.Аз съм съм карал,за кратко наистина,А и Б класа,и съм тотално разочарован!Какво точно прави тези коли различни от всички други?Абсолютно нищо,дори напротив!Возията им е отвратителна,и са порядъчно шумни.Пластмасите и на двете са като във Фиеста и корса,нищо по-добро.Това е истината!
  • #14
    mercedes-bulgaria.co ( преди 15 години )
    Всеки има предпочитание към марка - дали поради финансови или други причини, но този, който е седнал и е карал Мерцедес, ще бъде винаги почитател на марката. И не говорим за модел W 114 от 1972 година.
  • #13
    555 ( преди 15 години )
    тия и тези ги е ударила яко кризата, ще ли да се отказват и от ф1, поне така казаха по телевизията. няма да се учудя ако фият ги купят.
  • #12
    mercedes-bulgaria.co ( преди 15 години )
    Истинските автолюбители не биха изказали такова отношение към фирмата изобретила автомобила. Иначе по темата:Да допълним размера на гумите 255/35 R 20 отпред и 275/35 R 20 на задната ос. И...последно поколение на системата COMAND APS, със слот за SD карти на централната конзола и USB интерфейс в жабката. Развлекателния пакет за предните места включва като опция и DVD ченджър с 6-диска, съраунд звук система и дисплей със SPLITVIEW.
fallback
Последни