fallback

Ford обнови Transit/Tourneo Connect за Европа

Ford обнови лекотоварната си серия Transit Connect LCV (Light Commercial Vehicle) за европейския пазар.

През модернизация премина и пътническата версия Tourneo Connect. И двата модела са с модернизиран екстериор и интериор. Обновените Transit и Tourneo Connect могат да се различат по трапецовидната предна броня и радиаторната решетка в стила на новите модели на леките автомобили на Ford. Нови са и фаровете, както и задните светлини. Новия дизайн на джантите допълват промените. В интериора прави впечатление таблото, изработено в стила на MPV модела S-Max. Двата модела са с нови седалки От Ford заявяват, че промените включват и по-високо качество на изработка. Продажбите на обновения модел в Европа ще започнат към края на лятото. За да отговори на новите законови изисквания в ЕС,  Ford Transit/Tourneo Connect ще предлага Electronic Stability Program (ESP) като стандартно оборудване. Стандартна е и системата на Ford Hill Launch Assist (HLA).  Connect се предлага с дизелов двигател 1.8 Duratorq TDCi с три различни версии на мощността – 75 к.с. с максимален въртящ момент 175Nm, 90 к.с. с максимален въртящ момент  220Nm и 110 к.с. с максимален въртящ момент 250Nm. Всички тези двигатели се комплектуват с механична скоростна кутия с пет предавки.  
Тагове:
fallback
  • #6
    Фен ( преди 15 години )
    Ибааа, страшна рабута......
  • #5
    .......до котоошу ( преди 15 години )
    ....да те *** татковина ***.....
  • #4
    Е46 Compact ( преди 15 години )
    VW велика фирма...?!?! Ти да нямаш мозъчно сътресение?Остави тъпашко-селския манталитет в БГ,на всякъде по света имидж на бюджетна компания за евтини трошки
  • #3
    котоошу ( преди 15 години )
    Пич, VW имат товарни коли.Модела се нарича ГОЛФ.С него може да караш гюбрето на нивата или уредбите на някоя фолкпача.Виж за возене не ти препоръчвам.
  • #2
    тошо товарния ( преди 15 години )
    От малък искам да карам товарна кола Фолксваген.Търся обяви, обаче няма и няма.Някой ще ми каже ли,защо тази велика фирма не произвежда товарни коли,страх ли ги е ,що ли?
  • #1
    golf GTI ( преди 15 години )
    това с двигателите 1.8 Duratorq TDCI е някаква шега на редакторите,нали?Ей,палавници..:))) не си правете такава грозна шега!И без това колата е отчайваща,не я закопавайте напълно!
fallback
Последни