IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche Panamera се качи до 94-я етаж

Нагледан пример за това как можем да съберем Porsche Panamera в пасажерски асансьор.

Porsche Panamera се качи до 94-я етаж
След като за първи път видяхме Porsche Panamera, изникнаха много въпроси, но нито един не беше свързан с това дали луксозната лимузина ще се събере в асансьор. Представителите на Porsche на автомобилното изложение в Шанхай, обаче не само си зададоха този въпрос, но и им се наложи да намерят решение на сложния казус.



Според програмата, колата трябвало да бъде доставена на 94-я етаж на Световния Финансов Център в Шанхай. Пространството в асансьора, обаче се оказало недостатъчно за внушителните размери на луксозната лимузина. Типично в азиатски стил, всички се заели да направят невъзможното-възможно, като поберат Porsche Panamera в пасажерски асансьор.



За целта, специалистите по пренасянето на Porsche-та до 94-я етаж, подготвили специална платформа която да позиционира колата вертикално в асансьора. Мисията била изпълнена успешно, а по колата нямало дори драскотина, въпреки милиметрите които я делели от стените на асансьора.



Освен първото купе с четири врати на марката, Panamera се превърна и в първото Porsche извисило се на 94-я етаж на 101 етажната постройка, която има славата на втората по височина сграда в света.



0 от 500