fallback

Seat пуска „горещата” версия Ibiza FR

При SEAT обозначението Cupra отговаря на RS при моделите на Audi, докато FR при испанците, отговаря на „горещата” версия S при немската фирма.

На автомобилния салон в Барселона през следващия месец ще видим освен Leon Cupra с мощност 240 к.с. преминал през феийслифт, и  новата Ibiza FR. Колата ще бъде с познатия двигател би-турбо TSI с обем 1.4 литра, който се монтира и на Cupra, но с намалена мощност от 150 к.с. (при Ibiza Cupra предлага мощност от 180 к.с.). Двигателят е комбиниран с механична скоростна кутия с шест степени или с DSG със седем предавки. Засега от Seat не са публикували данни за динамиката на колата, но очакванията са при Ibiza FR ускорението от място до 100 км/час да е за около 8 секунди. В сравнение със стандартния модел на  Ibiza SC (с три врати), Ibiza FR има нова предна броня и хромирана рамка около радиаторната решетка. Отзад виждаме престилка с нещо като дифузьор. Черупките на външните огледала са сребърни (като при моделите S на Audi), джантите са 17 цола, а ауспуха завършва с два накрайника. В интериора виждаме доста спортни елементи, променено табло с логото FR, нов волан и спортни седалки.  
Тагове:
fallback
  • #22
    анонимен ( преди 3 години )
    hachiroku е автомобилът!!!! всички останали да затворят муцуните си!
  • #21
    до smart ( преди 15 години )
    Този човек очевидно не е фен на марката. И не той е фенът на компакта, различни са. Тоя е ***, сигурно е Голфаджия. Само Голфаджийско *** може да е толкова просто.
  • #20
    До smart ( преди 15 години )
    Ами дай линк!
  • #19
    smart ( преди 15 години )
    Преведох на немски всички мнения на простия фен на Е46 Компакт,и вече са във форума на официалния сайт на БМВ-Германия.За 24 часа вижте как го коментират немците.Много точно го описват,особено селяндурско-помиярските му клетви,изумени са от тъпотията му!Вече имат впечатление за феновете на марката им в БГ,и до един са на мнение,че "не държат да имат фенове от тази балканска държавица"..... Двама дори са убедени,че той е гей,и търси "внимание".Прочетете и какво им е мнението за Е46 Компакт
  • #18
    До smart ( преди 15 години )
    Дано да умрат децата ти ако имаш такива, а ако не жена ти/гаджето ти!От Златина С., най-голямата почитателка на Слави Трифонов
  • #17
    smart ( преди 15 години )
    Скрий се,бе!С каквито и имена да пишеш,мъжки женски,все си оставаш ***.... цял живот цветни катинки да гледаш!То ти и сега само това правиш,хи,хи,хи,... ***!
  • #16
    До милена ( преди 15 години )
    Ti milena na p*ostitutka mi preli4a6.Ot Fifi (Polq)
  • #15
    irko ( преди 15 години )
    Престани,бе ***!Как моиже да пожелаваш смърт на някой,особено на Великден!Да ти пикая на БМВ-тата и на помярския манталитет!И аз почвам да намразвам БМВ заради такъв ***!
  • #14
    до Фифи ( преди 15 години )
    Действително 7-*** серия от 2002 има много особени фарове. Доста нестандартна. А пък задния капак е странен. А за 1-цата не искам да говоря. Кабриолета е готин, купето също, обаче хечбека е като някаква баничарка, отзад е като ритнат, все едно са му срязали задната част. И освен това не ми прилича на истинско BMW, а опит да се състезават с обикновените марки в класа на малките коли. Затова е такава смешна кола. Но BMW могат и повече, много повече!
  • #13
    ФИФИ РОДРИГЕС ( преди 15 години )
    АКО ТРЯБВА ДА СМЕ ЧЕСТНИ НАЙ-ГРОЗНИТЕ BMW НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА СА ЕДИНИЦАТА (1-ВА СЕРИЯ, ПОЗНАТА КАТО ГЕЙМОБИЛА) И 7-ЦАТА 2002-2006. ВТОРАТА ДАЖЕ БЕШЕ В СПИСЪКА НА 50-ТЕ НАЙ-ЛОШИ КОЛИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!АКО ТРЯБВА ДА СМЕ ЧЕСТНИ НАЙ-ГРОЗНИТЕ BMW НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА СА ЕДИНИЦАТА (1-ВА СЕРИЯ, ПОЗНАТА КАТО ГЕЙМОБИЛА) И 7-ЦАТА 2002-2006. ВТОРАТА ДАЖЕ БЕШЕ В СПИСЪКА НА 50-ТЕ НАЙ-ЛОШИ КОЛИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!
fallback
Последни