fallback

Водачите във Великобритания най-доволни от Skoda

Skoda зае първото място в ежегодното изследване на британското списание AutoExpress, за задоволството на собствениците от техните автомобили.

Проучването се прави сред 20 000 автомобилисти и както се оказва, най-много са доволни от своите коли собствениците на Skoda. Второ място са заели автомобилите с марка Lexus, а на трето е Porsche. В челната петица влизат още Jaguar и Honda.  Проучването за удовлетвореност на водача от неговия автомобил е направено и по модели, където Skoda отново е лидер. Два модела на чешката фирма са в тройката - Superb е на второ място, а Skoda Octavia е трета. В това класиране най-много радост е донесъл на собствениците си на Острова Jaguar XF. В  проучването са включени 100 модела автомобили, като най-много разочарования на своите собственици е донесъл Land Rover Discovery произведен от 1998 до 2005 година, класиран на 100-то място. На 99-то и 98-мо място са съответно  Mini и VW Polo. Да напомним, че Jaguar зае второ място по надеждност в ежегодното проучване в САЩ, правено от организацията J.D. Power and Associates. Като най-надеждна марка за тази година в Америка е определен Buick, а трети е миналогодишният победител Lexus.  
Тагове:
fallback
  • #34
    Цецо ( преди 15 години )
    От плюене по Шкода, започнахте да плюете Тойота и БМВ и после помежду си! Явно е, че в Англия Шкода се продава много изгодно и е с евтина подръжка и по-добра от средната издържливост и съотношениeто цена - предлагано качество устройва самите Англичани!Аз искам да направят една класация официална в България да видим Коя кола най-много задоволява българина - да видим компетентния по всичко българин и неговата тежка дума какво ще каже по въпроса!Кола за 2009 в света стана голф 6 най-оплюваната тук
  • #33
    Badi ( преди 15 години )
    Autobild 6te izkarat 4e GOlfa i ot S klasa e po dobar vinagi v vseki test pobediteli sa skoda,vw i audi
  • #32
    qwerty ( преди 15 години )
    Ако визираш мен като приправен Трифорс си в огромна грешка. Под този ник се пиша ,може да се провери и от по-стари постове. А относно 3-4 годишните коли ще ти кажа ,че ти и Офиса ви сте в огромна грешка ,защото Ауто-билд го доказа още преди 3 години това! 23 годишен Голф-4 срещу чисто нова Дачия. Повярвай ми , нямаше показател в който Голфа да не уби Дачията. Направо я размаза.
  • #31
    До Triforce ( преди 15 години )
    Стара Загора е източен квартал на Пловдив.
  • #30
    До Badi ( преди 15 години )
    Как може хора с дръпнати очи да правят коли, при условие че как виждат с тези малки очи?
  • #29
    555 ( преди 15 години )
    Ако имаше и минимална представа,щеше да знаеш,че 3-годиши 3-ки са на цената на нови тук.Освен това,по-лоша кола от Е36 е само Е46,и ако поне са те возили на такава,щеше да знаеш каква дърварска возия има,и щеше да спестиш глупостите по-долу за дрънченето.Нормално е като си *** да си купуваш стари клозети,но никой няма да убедиш,че са по-добри от нови коли.Толкова си смешен отстрани... усещай се!Нямаш ли малко достойнство!
  • #28
    555 ( преди 15 години )
    Виждам,че си писал от мое име.Това ме радва,напълно си безсилен..:))) Само две думи.Като обясняваш защо караш стара кола,спомени единствената причина,ЧЕ НЯМАШ ПАРИ,че си талашар!Не си е струвало труда да пишеш с няколко имена.А теориите ти за 3-4 годишни БМВ-та отново ти спечелиха приза "*** на деня" в офиса,и ни умориха от смях с неподправената си глупост.
  • #27
    cop ( преди 15 години )
    nali uj ima6e A8 , kakvo BMW ?!?!?
  • #26
    cop ( преди 15 години )
    kakva originalna opakovka na BMW ??? da nqma6 temperatura ?
  • #25
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Да не си от Мъглиж, аз съм от Ст. Загора . Дай да се видим да удостовериш каква кола карам. А сервиза на БМВ в Ст. Загора е отврат , 2001 г. ги хванах да ми наливат измислено масло от ориганална опаковка на БМВ - разопакована.
fallback
Последни