fallback

Lamborghini Reventon Spyder - Разкрит

Повиха се първи изображения на Lamborghini Reventon Spyder.

Най-новата суперкола на Lamborghini е предназначена за тези които искат да бъдат уникални, екстремно бързи и в същото време да усещат вятъра в косите си. Със сигурност Reventon Spyder ще ви направи уникални, защото изглежда по неповторим начин и ще бъде произведен само в девет екземпляра. За да бъде екстремно бърз ще се погрижи двигателя от Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce.Наличието на този агрегат ще подсигури на Reventon Spyder с 20 конски сили повече от представеният през 2007 година - Reventon Coupe.Също като при закритата версия, V12 двигателя ще бъде монтиран през задната ос, но ще доставя 670 к.с.(650 к.с. при закритата версия). Скоростната кутия ще има възможност за превключване на предавките от волана, максималната скорост ще надхвърля 350 км/ч, а ускорението до 100 км/ч. ще става за около 3.2 сек.Lamborghini Reventon Spyder най-вероятно ще разполага с инспириран от бойните самолети сгъваем платнен покрив. Носят се слухове и за hardtop изграден от карбон.Според информацията, цената на откритата версия ще бъде с около $600,000 по-висока от тази на настоящата версия.Както знаем, настоящата версия на Reventon бе произведена в ограничена серия от 20 броя, чиято начална цена стартираше от  $1.6 мнл. Въпреки седем цифрената сума, всички екземпляри от суперколата бяха продадени предварително. Reventon Spyder не изневерява на тази традиция, защото всички 9 броя са предплатени от бъдещите им собственици.Премиерата на уникалната кола е насрочена за автомобилното изложение във Франкфурт през месец септември. Точно две години след премиерата на Reventon Coupe.
Тагове:
fallback
  • #18
    ... ( преди 14 години )
    za fenovete na nissan i pro4ie...she 4akame nissan GTR be shte si govorim pak
  • #17
    ninja ninjov ( преди 15 години )
    Най скъпото ламборгини , от 1,800,000 до 2,000,000.Но също така най бързото от 0 до 100 km/h за 3.5сек. и максимална скорост от 388km/h!!!И така "Reventon Spyder" ще влезе в историята.
  • #16
    Vielicata ( преди 15 години )
    Bah maaaaa mu beeeee.6e sabiram boen otrqd da obiram FORT NOX i 6e dam pove4e pari da gi izkupa si4kite pa drugite kade sa predplatili da duhat supata.
  • #15
    da ( преди 15 години )
    bamu maata ,teq dobre li sa kak moje da napraqt takav avtomobil , to nz dali ima baza za sravnenie s koito i da e drug...UNREAL
  • #14
    Бруталото ( преди 15 години )
    $1.6 мнл!!! А в Африка децата измират от глад. То верно,че парите са си техни,ама...
  • #13
    Kris ( преди 15 години )
    Колата наистина е невероятна, особено на външен вид, но коментари от вида: "Ей сега искам да ги чуя феновете на Мерцедес, БМВ, Ауди, Фолксваген, Тойота, Хонда, Нисан и т.н." са напълно безпочвени ! Нека не забравяме, че Ламборгини е марка насочена към мултимилионери и милиардери. Глупаво е да се съпоставят марки като Хонда с тази на Ламборгини - просто няма база за сравнение. А и плюс тва Ламборгини е собственост на Ауди, така че нещата опират повече до бизнес от колкото до възможности !
  • #12
    hm ( преди 15 години )
    Бугати вейрон набира 0-100 2.5 сек,това за протокола иначе ламборджинито е невероятно:)
  • #11
    Niki ( преди 15 години )
    Eto az shte ti kaja, sporno e zashtoto i Bugatti Vayron e sila, a i vurvi poveche Bugatitto, nabira do 100 za 2.8.
  • #10
    Becko ( преди 15 години )
    ужасна грозота :) типично за ауди в тази кола няма нищо италианско форза ферари ф430 :)
  • #9
    Reventon fan ( преди 15 години )
    Ей сега искам да ги чуя феновете на Мерцедес, БМВ, Ауди, Фолксваген, Тойота, Хонда, Нисан и т.н. :))) И ако някой каже, че това не е АВТОМОБИЛЪТ! значи е или абсолютен ***, или болен фен :)))
fallback
Последни