fallback

Вече има 50 000 заявки за новия седан на Mercedes-Benz E-Class

От Mercedes съобщиха, че вече са получили около 50 000 поръчки за седана на новата E-Class.

Това не можеше да се случи в по-добър момент, защото продажбите на фирмата са паднали през март със 17.5%. Новият Mercedes-Benz  E-Class се произвежда на нова платформа, а окачването е „втвърдено” с 30% в сравнение с предишния модел. Дизайнът е по-модерен, колата излъчва динамика и агресивност, а в интериора може да се усетят най-новите технологии в автомобилостроенето. Новият седан предлага голямо разнообразие от бензинови и дизелови двигатели. При дизелите да споменем E 200 CDI с мощност 136 к.с, E 220 CDI с мощност 170 к.с, както и по-мощните E 250 CDI 204 к.с. и максимален въртящ момент 500 Nm и E 350 CDI с мощност 231 к.с. Сред бензиновите двигатели които се предлагат с новия E-Клас са E 200 CGI с мощност 184 к.с, E 250 CGI с 204 к.с. и максимален въртящ момент  310 Nm, както и шестцилиндровия  E 350 CGI с мощност 292 к.с. и E 500 с двигател V8 с мощност 388 к.с. Продажбите на новата E-Class на Mercedes вече започнаха в Европа, а в САЩ ще стартират през юли. Само след няколко месеца фирмата ще пусне и „горещата” версия на AMG E 63, както и новото купе на E-Class.
Тагове:
fallback
  • #30
    БС Дилър ( преди 15 години )
    до сдс: кой го е*е за САЩ, бе ***? я си направи труда видиш малко статистика, откакто има Е-класа, колко броя са продадени от нея и колко от конкурентните модели? Я виж за новата W212 откога е на пазара и за колко малко време вече има над 50 хиляди поръчки? А? Ако броя продажби не откроява кой е по-успешния модел, тогава не знам кое. Айде със здраве и не злобейте толкова, вреди на здравето ;)а на смешника с лексусите- виж LS - 1вото поколение на какво прилича и откъде е крадено - W140
  • #29
    Mercedes ( преди 15 години )
    Преди години японските копираха, ега и те правят собствен дизайн, макар и в повечето случаи ужасно несполучлив. А и между другото някой гледал ли е статистиката за продажби на лексусите ... в последните години само два модела имат положителен растеж, всичко друго спад.
  • #28
    Mercedes ( преди 15 години )
    http://vanitylicenseplates.files.wordpress.com/2007/12/lexus-ls430-shopngo.jpgЕто ти я заницата на лексуса от 2005А тоя лексус за който говориш въведе подобни фарове, но преди това почти изкопираха двойните кръгли фарове дето въведоха именно мерцедес. Тези са наследник на старите и нямат чак толкова много общи неща. В автомобилостроенето няма как да няма прилики между автомобилите ... а да кажете, че немските коли копират е смешно.
  • #27
    Котоошу ( преди 15 години )
    Kaто ми видиш K*RA ище се молиш да ти го вкарам в G*ZA,защото си супер PE*DEL.
  • #26
    Котоошу ( преди 15 години )
    Kато гледам ти си ми окраднал K*RA и си си го заврял в G*ZA.LEXUS фак.
  • #25
    unit ( преди 15 години )
    Kato vidq MERC ve4e si mislq samo za edno-***
  • #24
    LEXUS ( преди 15 години )
    Само че не си в час,защото Мерцедес са изкопирали Лексус! Тия 4 квадратно-кръгли фарове ги въведе Lexus GS350, а стоповете отзад са copy/paste ot Lexus LS430 модел 2005.Даже като гледам цялата задна част е крадена от Lexus LS430 модел 2005.Да не говорим за сините километражи,които Лексус ги въведе отдавна,докато на Мерцедес километражите светеха жълто-бяло като на някой стар Кадет!
  • #23
    AMG ( преди 15 години )
    Само дето Лексус копират Мерцедес.Преди да пишеш, провери си фактите!
  • #22
    сдс ( преди 15 години )
    Да затова в САЩ не можете да продадете 2 бройки,понеже е голем бизнес седан.
  • #21
    БС Дилър ( преди 15 години )
    пак чета писаници от псевдо-разбирачи и хора,м които тая кола още не са я помирисали дори..... колко завист има в българина, Боже опази..... за пореден път казвам - седнте, покарайте и после пак ще говорим.А колкото до сравнение с А6 и 5та серия - ми те винаги са били отзад дори и при предните поколения, камо ли сега... Е-класата е най-добрият бизнес-седан, правен някога, и за това си има международно признание и отличие...
fallback
Последни