fallback

Луксозно купе с четири врати от Great Wall

Напоследък все по-често обръщаме внимание на моделите на китайската фирма Great Wall.

Това е естествено, доколкото става все по-реално в България да бъдат произвеждани автомобили от тази марка. Наред с това, най-новият модел на Great Wall е доста интересен сам по себе си. Това е супер луксозно купе с четири врати, което все още няма име, а е известно с кода CHC011, пише изданието China Car Times. Както много други модели на Great Wall и този напомня по външен вид поне на няколко известни автомобили. В профил колата наподобява Mercedes-Benz CLS, отзад прилича едновременно на S-Class и Maserati Coupe, а фаровете определено са в стила на Ford Mondeo. Радиаторната решетка напомня моделите на Skoda (с широка хромирана рамка и емблема по средата). Двигателят на  CHC011 е бензинов трилитров V6 (за мощността му все още нищо не се казва). Той се комбинира с автоматична скоростна кутия с шест степени. Продажбите на Great Wall CHC011 ще започнат още до края на тази година.  
Тагове:
fallback
  • #11
    arthur ( преди 15 години )
    За дизайн - виж новите модели на Mercedes със светлини от не.... знам къде.. За здравината най-вероятно ще бъде като всичко китайско, за колкото пари толкова качество
  • #10
    Тицуни Микуро ( преди 15 години )
    Ей редакторчетата защо триете коментари в които има посочени линкове
  • #9
    187 ( преди 15 години )
    след 20 години може би ще почнат да правят качествени коли
  • #8
    БайХйуй ( преди 15 години )
    Не ми обесняваи за уникално големия вътрешен пазар. Ще изкупят фърчилото ще изкупят китай. Аре бегай се вози на балканчето, че като изкупят сички автомобилни фирми ще се ориентират към него.
  • #7
    Сигутура Накура ( преди 15 години )
    http://***.youtube.com/watch?v=g5SRyG6UR2Ahttp://***.youtube.com/watch?v=DZWy_fASSiQhttp://***.youtube.com/watch?v=amFJwdg7O1E
  • #6
    Ван Бо ( преди 15 години )
    Според някои излиза че щом има вече наложени фирми,нови нямат място на пазара.Китайците скоро ще изкупят всички известни марки,тогава да видим как ще ги спрете.Те имат това което има само Индия-огромен вътрешен пазар.Колата прилича само на себе си-дизайнерите са италианци.Когато японците прохождаха в автомобилостроенето преди 50 години,правеха много грозни коли.След 5 години половината нови коли по света ще са китайски.Може да ви е мъчно но китайците идат.
  • #5
    Стоян ( преди 15 години )
    е*ати КИЧА!
  • #4
    БайХйуй ( преди 15 години )
    Абе няма как да не ти заприлича на някая друга кола, ся нали е кола... фирмата каточели е без особенни тарадиции в дизаина, доколкото знам, такаче ще мине време докато си намерят стил...или докато свикнем с външния им вид ако си имат случайно вече. Автомат с 6 степени не звучи зле... :)
  • #3
    az ( преди 15 години )
    Дезайна кърти направо. Взето е малко Тойота малко Форд малко Ситроен и малко Опел.
  • #2
    Ge2Star ( преди 15 години )
    haresva mi, haide da pravqt zavoda v Lovech i da go puskat na pazara :)
fallback
Последни