fallback

VW Golf стана World Car of the Year

Малко след като дебютира в Америка, VW Golf спечели престижната награда.

VW Golf получи титлата World Car of the Year 2009 на автомобилното изложение в Ню Йорк. В гласуването взеха участие 59 журналисти от цял свят.Общото мнение на гласувалите е, че Golf VI не е напълно нов модел, а по-скоро обновена версия на старата модификация. Въпреки това само ден след като дебютира на изложението в Ню Йорк, колата бе отличена от журналисти от 25 държави в света и грабна престижната награда."Това e чудесен старт за новото поколение на VW Golf в САЩ", сподели Стефан Джейкъби (Stefan Jacoby), президент на Volkswagen of America. "Според нас това е най-добрия някога произвеждан VW Golf", допълни той.Припомняме ви, че сред номиниранте за World Car of the Year бяха Volkswagen Golf VI, Mazda6, Audi A4, BMW 7-Series, Toyota IQ, Citroen C5, Fiat 500, Ford Fiesta, Honda Jazz, Jaguar XF и Nissan GT-R. Във финалната част за отличието се бориха Ford Fiesta, Toyota IQ и Volkswagen Golf VI.
Тагове:
fallback
  • #81
    хм ( преди 15 години )
    Абе бухал,и ние сме били из америката,това са най тъпите *** на света,болшинството от тях не си знаят половината щати камо ли къде се намира ЕВРОПА!На тях им дай да има ядене и пиене и телевизия,това са най манипулираните хора на света които си мислят че всичко е тяхно!България ли!!!Това някъде във юта ли се намира..без коментар!
  • #80
    Футболист ( преди 15 години )
    Който не е съгласен с мен да ме хване за футболния. :D
  • #79
    qwerty ( преди 15 години )
    E леко малко с лъжите.. Поне като лъжеш си проверявай данните. Не само ,че САЩ много добре знаят ,че имаме телевизори но и много Американци през 1998г. като дойдеха тук и казваха ,че мечтаят за тези малки джаджи наречени GSM! А Том Круз през 2006г.в Лондон е взел мобилния на една негова фенка само ,за да се убеди ,че действително може да се води видео-разговор по мобилен през 3G мрежите. Том Круз като туземец се е дивял като е видял. Така ,че Бълггарите не са селяни, хора като теб са.
  • #78
    Футболист ( преди 15 години )
    Ние футболистите разбираме от хубави жени и коли. Аз казвам, че Голф е яка колица. Лично аз харесвам и Голф и BMW. Повече BMW но не мразя Голф.
  • #77
    qwerty ( преди 15 години )
    Ми знам ,че вие Турчетата като Македонците се смятате за собственици на цялата планета. Но за твое съжаление отново са те излъгали ,чудно защо не си проверил инфото си щеше да ти отнеме 1 минута. Османската държава се появява едва в 14-ти век и то в Анадола а Българите са по тези земи от 7-ми век. Освен това Османската империя няма нищо общо с Турция! Ама както и да е ..
  • #76
    До VW Rules ( преди 15 години )
    Е то в България нама други хора освен ***, българите не са народ, а ***, разбираш ли това? В САЩ ме питат дали имаме телевизори в българия и аз им казвам "Имаме, но хората са доста прости, добре, че се махнах. Аз винаги съм бил със западно мислене." Мразя и българския език и култура.
  • #75
    Соня ( преди 15 години )
    Тази идотка Златина ме излъга с едни пари.Такова подло и лъжливо същество само България може да роди. Хора като Златина лудата фенка на Дългия ме карат да се срамувам, че съм българка.
  • #74
    VW Rules :))))) ( преди 15 години )
    Нямам време да чета всички излияния по темата, но мега се кефя на едно нещо:ВСИЧКИ други теми, които не са за VW имат коментари по 10-20 мнения, а спомене ли се марката VW Golf и форума, си качва рейтинга :) Уникално е:) даже някой ден може да напише някой само буквите "VW Golf" и ще чета после поне 50 олигофренски коментара за "селската кола" :)))) коя била по-добра от нея, как селяните карали Golf и .т.н - реалността показва, че селяните карат ВСЯКАКВИ марки коли
  • #73
    qwerty ( преди 15 години )
    Както вече казах тъпотиите си ги приказвайте в къщи. Фактите обаче са други за твое съжаление. Във вашето село може и това да са новините но реално са съвсем други прочети това и може и тъпата ти глава да прозре истината: http://news.automedia.bg/read/5212.html
  • #72
    ТУрбоГъздар ( преди 15 години )
    Голф са пред фалит обаче!
fallback
Последни