fallback

Така ще изглежда новото поколение на Opel Zafira

Automedia.bg вече ви представи снимки и данни за новия Opel Astra, както и за версията с три врати Astra GTC.

Сега в някои интернет издания се появи и образ на бъдещото трето поколение на MPV модела ZafiraКакто може да се види, новата Zafira ще има предница много близка до тази на Opel Ampera. Близостта до дизайна на бъдещия електромобил на Opel, който ще бъде произвеждан на базата на Chevrolet Volt, е очевидна. Новият Opel Zafira ще се появи на пазара през 2011 г. Колата ще се конкурира с модели като Renault Scenic, Citroen C4 Picasso и VW Touran. Очаква се новият дизайн на автомобила да се отрази добре на продажбите на MPV модела на Opel, който през последните две години позагуби пазарни позиции.
Тагове:
fallback
  • #16
    до досадника ( преди 15 години )
    ако си автомонтьор ще знаеш,че Е46 е много некачетсвна от Е36.От там се хранят сервизите.А компакта е отвратителен.Дизайна му е супер смешен!Поначало BMW не се слави с безпроблемност,дори обратното.
  • #15
    до досадника ( преди 15 години )
    пич,хайде скрий се,не си интересен!От колкото и имена да пишеш,все тая....
  • #14
    LoveBMW ( преди 15 години )
    До предните - май ме бъркате с някого понеже аз за първи път пиша тук. Това че е със шикозен и ексцентричен дизайн не го прави фиат, истински баварец си е. Относно подръжката - компакта е с най-евтините части на BMW и се изравнява с тези цени до Астра.
  • #13
    до LoveBMW ( преди 15 години )
    Ти от няколко месеца пишеш за това Е46,толкова ли не събра пари!Като си тънък джоб къде си тръгнал!Там трябва пара,не само да го купиш.Не е форд или опел,там всичко е умножено поне по три.
  • #12
    до LoveBMW ( преди 15 години )
    айде стига с това Е46!Един си го харесал и на всякъде го слага.Не се ли усещаш,че си единствен!То поне да приличаше на нещо!С тези изрязани фарове,все на Фиат купе ми прилича.Нещо не ме кефи изобщо Е46,или както там му е *** означение.Започни да подържаш едно такова,и ще слезеш на земята много бързо.Познавам един такъв идеалист,който сега пее друга песен,не иска да чуе за БМВ,точно от едно такова бяло Е46.
  • #11
    MoTkO ( преди 15 години )
    prednicta na tova ne6to pove4e 6e otiva na SAAB
  • #10
    LoveBMW ( преди 15 години )
    Да ама E46 на 9 години (2000-та) компакта е много по-запазен от Астра от 2000 година или Голф от същото време. И дизайнът му още е свеж!
  • #9
    ra ( преди 15 години )
    като гледам какви са E36 на по 13-14 години,ле ле ,всичко име лакатуш,нищо оригинално не им е останало,особено окачването и моторите,дроб!Има фордове в много по-добро състояние.
  • #8
    ra ( преди 15 години )
    опааа,БМВ на 20,как пък не!Като им гледам рейтинга за качество на "баварците" направо ми се плаче!*** китайското качество дето вадят!
  • #7
    гъзар ( преди 15 години )
    До mladen:Да форд и BMW са ми любимите марки, Форд имат добри дизайни особено пред 90-те години имаха такива. Обаче те са само за гледане. За 10 години стават потрошени и тропащи като френска кола на 15 и BMW на 20.
fallback
Последни