fallback

Audi ще прави и седан в семейството на А3

В специално изявление направено от управата на Audi се казва, че ще има и версия седан на базата на А3.

Автомобилът ще се предлага на повечето световни пазари заедно с хечбека А3. Това ще стане с появата на новото поколение на Audi A3 през 2010. От Audi потвърдиха, че след седана А3, фирмата от Инголщад ще представи и своя мини модел A1, SUV модела Q3 и кабрио версия на A3.
Тагове:
fallback
  • #15
    Най-бързия ML63 AMG ( преди 15 години )
    ШИШАРКЕ, силата ми е да ви взема париците. Събирай от закуски една-две годинки и ела ги заложи, да видим кой крив и кой прав.Дай 20 лв. и ша та повозя двеста метра.
  • #14
    martu ( преди 15 години )
    Аз незнам админте що напрао не махат такива селски коментари като на тоя с "най-бързото Ауди" и оня пич с Мегана,аз даже нема да се учуда ако тва не е един и същ селянин,само могат да облъчват с тъпотрони
  • #13
    Най-бързия ML63 AMG ( преди 15 години )
    Kазах да не обиждаш ***.Казах че ще си купувам новото А8 което ще се продава реално края на годината.Сега ми излезе клиент и какво да не го дам ли, в тая криза кацне ли ти птиченцето на рамото пет горе, пет долу ПРОДАВАЙ.Виждал ли си банкнота от 1000 евро ?
  • #12
    rado ( преди 15 години )
    Сам си си виновен.Отдавна го разбрахме тоя с "бързото Ауди" клко струва.Силата ми е да изброява скъпи модели,и си мисли,че някой се впечатлява.Според мен още го вози баща му.Просто не му се връзвай,безобиден е!
  • #11
    до най-бързото Алди ( преди 15 години )
    а бе,кокошкар,нали преди две седмици си беше поръчал ново Ауди!И него ли продаде?***,само лъжливи комплексари ли има тук?!
  • #10
    Най-бързия ML63 AMG ( преди 15 години )
    Ей, *** казах да не обиждаш , а ако ти стиска сложи 1000 евро и да действаме , ако въобще си виждал банкнота от 1000 евро.
  • #9
    до най-бързото Ауди ( преди 15 години )
    стига си ни изброявал моделите,бе талашар!Знаем ги по-добре от теб,и знаем колко са добри,мерси!Ти си най-големия голтак тук!Най буташ сутрин едно пежо 205,а после си много "компетентен" по темите за Ауди.*** пудера!Събираш ли картинки от дъвки?
  • #8
    DeadFox ( преди 15 години )
    Да сигурно е така но не и при ниския им клас визирам А3. Един приятел има А3 и вътре изработката и пластмасите са като на моята Астра а цената му е доста по-висока. Забравих да допълня, че се е разтракало повече и от Опела ми.
  • #7
    Най-бързия ML63 AMG ( преди 15 години )
    И не почвайте да плюете, защото не си оставм магарето в калта. Има един Хасковски *** във форума, който ни е предостатъчен.
  • #6
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Momченца без парици /гладна кокошка просо сънува/. АУДИ е супер кола с добра возия и качество на материалите.Х5 вози като каруца , а КУ7 и МЛ са друго нещо по отношение на возията . Между другото си продадох А8 4.2ТДИ , чаках , чаках някой отворко да ме пробва по всички показатели, но не би .Тва шубето е голям страх.Сега си купих МЛ63 и пак чакам някой отворко да се появи, ама май само с чакането ще си остана.И се преименувам на Най-бързия ML63 AMG.
fallback
Последни