fallback

Първият тест на SLK на Нюрбургринг се провали

Mercedes SLK претърпя пълен провал при първата си поява за тестове на пистата Нюрбургринг.

Автомобилът направи дебют на култовата писта в понеделник, 06.04, но бързо трябваше да я напусне. Фотограф от изданието Auto Express е успял да заснеме инцидента, при който от  двигателя на автомобила започнал да излиза пушек. Това се е случило на участъка от пистата, наречен Brünnchen. Един от тестовите водачи е скочил да гаси двигателя с пожарогасител. Разбира се това не е извънредно произшествие. Често се случва тестови прототипи да запалят двигател, да прегреят или нещо друго да ги извади от строя. Именно за това са продължителните тестове на различни писти и в различни условия. Дебютът на Mercedes-Benz SLK e планиран за 2011. Колата ще има съвършено нов дизайн, като предницата вече няма да  носи белезите на болид от F1. Фаровете ще бъдат в стила на новите C и E-class. Покривът ще бъде твърд, сгъваем. Наборът от двигатели ще започва с четирицилиндров бензинов агрегат с мощност 180 к.с., докато на върха ще бъде версията на AMG, най-вероятно с компресорен двигател V6, който ще замени сегашния V8 с мощност 355 к.с. и ще бъде много по-ефективен без да губи от мощността си.
Тагове:
fallback
  • #18
    INSANE ( преди 15 години )
    e class страшен се!!!СИГУРНО си купил 10 процента от АКЦИИТЕ НА DAIMLER и нещо почваш да НИ СЕ КАРАШ ,А!??Най- добри на кое са!???На цени???
  • #17
    e class ( преди 15 години )
    Ей,*** *** като изкарате пари за мерцедес го одумвайте до тогава си карайте промоцианалните нискокачествени азиатски сенокосачки и гледайте отстрани страната на чудесата и се прекланяйте пред най-добрите!
  • #16
    best of the best ( преди 15 години )
    Вместо да ръсите глупости,се запитайте защо през 2002,когато Hyundai бяха тук да оглеждат терени за същите тези заводи,избягаха на първата седмица и казаха,че няма да стъпят в България?Защото правителството тогава директно си поискало комисионна.Първо погледнете ние какви европейци сме,а после ставайте съпричастни на някакви измислени каузи!
  • #15
    best of the best ( преди 15 години )
    По тази логика корейците направиха два големи завода в Чехия и Словакия,и да не би да работят извънземни там,а не "европейци"?И тези 4.5 млрд. евро инвестиции не влязаха ли пак в Европа?Така,че не ми развявайте знамето "Ние сме европейци",а гледайте реално.
  • #14
    qwerty ( преди 15 години )
    Нали се сещаш ,че от данъка на Германеца влизат парите за България? Само до 2013г. Европа ни отпуска 13 милярда - това са пари най-вече от данъците на Германия и Англия -двете най-силни икономики в Европа след тях е Франция. Ако купуваш от марки извън Евро-зоната храниш други. А Евро-парите хранят и България.Е стига да ни управляват свестни министри,които да не крадът и да не дразнят Европа ,за да не ни спре пак парите.
  • #13
    pepo ( преди 15 години )
    вече няма европа,азия,сащ...глобализъм му се вика и пазарна икономика-който прави добри коли,той просперира.Ако германците правят още добри коли-ОК,ама вече не правят,пък и защо да плащам чупено БМВ на цена 1,5 пъти по висока от аналози,за да подържам стандарта на германеца ли?
  • #12
    qwerty ( преди 15 години )
    Не е ли странно да плюеш Германското? Първо ,че е признато за най-доброто в света и второ ,че е Европейско , тоест и ние печелим от това. Все пак като отидеш в САЩ и те питат от къде си ? Веднага отговаряме Europe !! И Американеца кима утвърдително с глава .. Ооо Еurope super. the Best cars== very nice... Така ,че нека поне да сме горди Европейци.
  • #11
    insane ( преди 15 години )
    Германските чикий продължават с тъпните си -Дефект до дефект !!!Германска е!!! КАЧВАШ СЕ И КАРАШ:)))))))))В най скоро време и корейците ща правят повече и по качествени автомобили от тия Хитлеристи
  • #10
    555 ( преди 15 години )
    Нищо,сега като ги купиха арабите ще ги "оправят",сещай се къде.,... хи,хи,хи..:)))
  • #9
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Ша ти *** майката ЕС 500 . ***
fallback
Последни