fallback

Първият тест на SLK на Нюрбургринг се провали

Mercedes SLK претърпя пълен провал при първата си поява за тестове на пистата Нюрбургринг.

Автомобилът направи дебют на култовата писта в понеделник, 06.04, но бързо трябваше да я напусне. Фотограф от изданието Auto Express е успял да заснеме инцидента, при който от  двигателя на автомобила започнал да излиза пушек. Това се е случило на участъка от пистата, наречен Brünnchen. Един от тестовите водачи е скочил да гаси двигателя с пожарогасител. Разбира се това не е извънредно произшествие. Често се случва тестови прототипи да запалят двигател, да прегреят или нещо друго да ги извади от строя. Именно за това са продължителните тестове на различни писти и в различни условия. Дебютът на Mercedes-Benz SLK e планиран за 2011. Колата ще има съвършено нов дизайн, като предницата вече няма да  носи белезите на болид от F1. Фаровете ще бъдат в стила на новите C и E-class. Покривът ще бъде твърд, сгъваем. Наборът от двигатели ще започва с четирицилиндров бензинов агрегат с мощност 180 к.с., докато на върха ще бъде версията на AMG, най-вероятно с компресорен двигател V6, който ще замени сегашния V8 с мощност 355 к.с. и ще бъде много по-ефективен без да губи от мощността си.
Тагове:
fallback
  • #28
    турбо гъзарче ( преди 15 години )
    LEXUS как очакваш от хора с малки патки и още по-малки очи и рачички да направят свестна кола?
  • #27
    турбо гъзарче ( преди 15 години )
    Ейа *** ти знаеш ли че BMW Compact на 8-9 години още е като ново и като дизайн е свежо за разлика от Пежо, което само на 2 години е страшно остаряло?
  • #26
    kalin ( преди 15 години )
    Ами наистина две години гаранция е супер несериозно за уж големи производители.Истината е ,че особено ,Mercedes и BMW стават все по ненадеждни.Когато се бръкнете с 80 или 100 бона за кола със само 2 години гаранция може да се пишете големи фенове.А с вашите 10 -годишни клозети сте просто голтаци които гледат шарени картинки и цъкат с език.
  • #25
    LEXUS ( преди 15 години )
    Ei BMW ти си егати заблуденяка.Ходи в САЩ да видиш,че никой не брой бмв за слива. В европа сте големи герои,ама на безприатрастния и голям американски пазар са като музейни експонати тия трошки. По-здрави коли от японските няма-чети ТЮВ,а не ми говори врели-некипели.И в частност Тойота и Лексус са най-здравите коли в света. Айде карайте немските сенокосачки и се радвайте,че сте спонсори на сервизите.
  • #24
    BMW ( преди 15 години )
    като чета коментарите ми става хем приятно че така тровят мерцедес :) ама и така се дразня като тровят немските марки като цяло - BMW е най-доброто бе, не го обсъждайте :) след това много близо върви мерцедес, след това ауди.. после няма какво да ги изброявам, но даже ще ви кажа, че японските са след американските марки ;) така че "oh, europe, nice, very good cars!" ;) а за SLK-то колкото и да не ме радват случилото се е нещо нормално, затова се правят тия тестове ;)
  • #23
    LEXUS ( преди 15 години )
    Поредното доказателство,че немските коли са еднодневки.То и по мижавата им гаранция личи що за дефектни сенокосачки са.
  • #22
    nationalidiot ( преди 15 години )
    имам предвид това за спрелите коли на 20 км
  • #21
    nationalidiot ( преди 15 години )
    Е да уе да, това си е пълна измислица pfff...
  • #20
    do е class ( преди 15 години )
    Така,че ти им се прекланяй,ние знаем за какво да си харчим парите.Ти като спестиш си купи точно Мерцедес.
  • #19
    до e class ( преди 15 години )
    Някакъв основен селянин с Ескорт от 1991 ще ми обяснява на какво да се прекланям!Ами те са поклони на Мерцедес пък аз ще ти мина отзад,хи,хи,хи!Ей,***,ние и да имаме пари за мерцедес няма да ги похарчим за такова такава простотия,ниско качество със супер смешна гаранция!Като са толкова велики Мерцедес да си направят 5 години гаранцията,като някой азиатци.Ако са им качествени варелите,какво ги бърка!Ама не го правят,щото ще фалират ,с дефектите по новата Е-класа,с ML и G-класата,с В-класата.
fallback
Последни