IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки от серийната версия на BMW X1

Макар още в края на миналата годна да видяхме концепцията в Париж, интересът към серийната версия на BMW X1 продължава да е доста висок.

Шпионски снимки от серийната версия на BMW X1
Пред нас са поредни шпионски снимки от серийната версия на BMW X1. Автомобилът трябва да се появи на пазара в Европа през 2010 г. 


Платформата на BMW X1 ще бъде използвана и при Mini Crossman, а дизайнът ще носи всички характерни за новите модели на BMW белези. Задните светлини са близки до тези на обновената Серия-3, радиаторната решетка напомня тази на новата Серия-7


За сметка на това ъгловатите фарове са уникални, а фаровете за мъгла са разположени доста високо на бронята. Колата ще бъде с постоянно предаване на движението 4х4. 


Размерът на автомобила ще бъде примерно като този на  Toyota RAV4. Възможно е X1 да има и други общи части с Crossman, освен платформата. Най-вероятно двигателите ще повтарят тези, познати от Серия-1.   
0 от 500