fallback

Hyundai готви заместник на Tiburon

Новото купе със задно предаване Genesis Coupe на Hyundai вече е на пазара.

Това е причината във фирмата да мислят вече за заместник и на Tiburon (в Европа известен като Hyundai Coupe), като появата на новия автомобил се планира за след две години. Пред списание Autoweek, шефът на  Hyundai Motor America, Джон Кравчик (John Krafcik) разкрива, че новото купе на фирмата ще бъде позиционирано под сегашния модел, както по размери така и по цена. Това ще бъде автомобил от класа на  Honda CRX. „Цената ще бъде по-ниска, автомобилът ще има екологични характеристики, но и спортно поведение на пътя”, казва Кравчик. Според него заместникът на Tiburon ще бъде с много нисък разход на гориво, в същото време стилен и с привлекателен дизайн, който ще бъде създаден на базата на концепцията Veloster 2+2 (на снимките). Новото купе ще има платформата за автомобили с предно предаване използвана от  Hyundai Accent и Elantra. Базисен ще бъде бензиновият двигател с обем 1.6 литра. Не е учудващо, че Hyundai сваля досегашното си купе в „по-ниска категория”. На пазара е мощното спортно купе със задно предаване Genesis и единствената възможност да се избегне вътрешна конкуренция е да се промени сегмента в който ще се изявява новото купе.
Тагове:
fallback
  • #15
    ttt ( преди 15 години )
    Много добре те разбрах кой си.Запази си линкчето,не ме интересува,а и 100 % ще е лъжа.Преместих си го от левия в десния... Знам аз какво имам,което е най-важно!Дерзай...
  • #14
    is-f ( преди 15 години )
    до ttt според мен ти страдаш от раздвоение на личността не аз, аз се пиша с регистриран ник. със сигурност моето е по ново за качеството нега други кажат , а ето линк на моето автомобилче: http://grandtech.bg/avensis
  • #13
    ttt ( преди 15 години )
    За финал:аз никога повече няма да си купя VW или BMW(парил съм се),а ти няма да си купиш Hyundai.Разликата между нас е в това,че аз мога,но не искам,а ти и да искаш,не можеш!Не три години сядам в нещо чисто ново,а ти се радвай на нещо на което вече са му "обрали сладкото".
  • #12
    ttt ( преди 15 години )
    За Audi и Jaguar няма спор,но резултата на Ford за Германия никак не е добър.КИА луксозна марка на Hyundai...?!? сега го научавам от теб!И всъщност защо се опитваш да пишеш с две имена,като си един и същи каиш.
  • #11
    is-f ( преди 15 години )
    Ако е вярно това което се говори че киа са луксозната марка на хюндай - лоша работа. Най-слаб резултат при теста има Kia Sportage, която устоява на удар с коефициент по-малък от 2.5. - http://news.automedia.bg/read/6597.html
  • #10
    AZ ( преди 15 години )
    Като пускаш линкове ,забеляза ли ,че Форд,Ауди,Ягуар и др.,които попринцип корейските фенове плюете са пред хуидай.
  • #9
    AZ ( преди 15 години )
    J.D.Power е класация за американския пазар, където 90% от автомобилите се произвеждат в САЩ и нямат много общо с европейските модели.За европа най-коректна е TUV класацията, която беше побликувана и тук, но явно ти си пропуснал.
  • #8
    ttt ( преди 15 години )
    Ти саи уникално ***,разсея всякакви съмнения!Hyundai не се купува за престиж,а по други две причини.Добрата цена и по-доброто качество от масовките Ford,Opel и VW,за което говори и гаранцията.От тук на татък другото са празни бъртвежи на хората от най-бедната социално-битова прослойка,с 10-15 годишни автомобили.В по-голямата си част това си и неграмотните и хората от малцинствата.Вие не сте фактор в случая,съжалявам!
  • #7
    ttt ( преди 15 години )
    Ето класацията на J.D Power http://***.hyundai-blog.com/index.php/2009/03/19/jd-power-2009-study-hyundai-quality-score-above-average/.Дори и в този сайт я имаше,ама си *** мозък.А клсацията за Германия е точно на TUV,и я изнесе Autobld в един от декемврийските броеве,***!Много просто момче излезе...
  • #6
    AZ ( преди 15 години )
    ttt уникално *** си.Няма такава класация D.J. Power.А компанията за която ти говорех е даевуууу.Защо не се позоваваш на TUV?Защото не ти изнася, защото корейските легени са от средата на долу и в челото са само японски и немски автомобили.
fallback
Последни