fallback

Chrysler и Fiat се споразумяха за формиране на алианс

Chrysler е постигнал съгласие за формиране на алианс с Fiat, след съдействие от американското министерство на финансите.

Да напомним, че американския концерн имаше срок от 30 дни, даден от администрацията на президента Барак Обама за постигане на партньорски договор с Fiat. Само при това условие концерна може да получи нова правителствена помощ в размер на 6 милиарда долара. Първоначалните съобщения за алианса гласяха, че Fiat ще получи 35% от акциите на Chrysler, а в замяна ще предостави на американците  своите технологии за производство на компактни и икономични автомобили. Сега става ясно, че от Fiat са се съгласили на по-малък дял от Chrysler, докато концерна не върне дълговете си към американското правителство.   
Тагове:
fallback
  • #22
    Dido ( преди 15 години )
    "американския концерн имаше срок от 30 дни, даден от администрацията на президента Барак Обама за постигане на партньорски договор с Fiat"...
  • #21
    American ( преди 15 години )
    Сватба между кон и жаба. FIAT са забранени в USA от 40 години.
  • #20
    ski_person ( преди 15 години )
    дано, че от средата на 90-те всички модели са зле, с изключение на един - два
  • #19
    choveche :P ( преди 15 години )
    amiii kakvo da kaja hora vqrno0 otdolu ot *** Media sa slojili komentari ama komentar sv1rzan s temata a ne komentar za ..... (vas)!!! az mislq che mojebi shte se prosperirat i chrysler nai nakraq shte si v1rne starite slavni vremena ;)
  • #18
    ski_person ( преди 15 години )
    ХАХА, простаци, за колко голем се мислиш, ти си същия селянин.. и ако не ти е хубаво като си българин и не се гордееш че сме различн...ходи си некаде по франция и да не си стъпил обратно!!! ***. какво друго ни остана освен да сме си ние, такива каквито сме всички, включително и ти!
  • #17
    narin ( преди 15 години )
    Този който написа "Меро" после пише за стил...!!!Да,абсурдно е!Той е обобщен образ на голяма част от населението на държавата България.Това е ориенталското,мазното и лютото което тези хора носят в себе си,и което ни(ги) отличава от цивилизованите народи!Радвам се,че не приличам на теб,толкова мизерен индивид!Не си прави труда да ми отговаряш,приключвам с тази статия.
  • #16
    ski_person ( преди 15 години )
    Хей kunev_71, това изказване ме изкефи, не си далеч от истината, ама ще видим какво ще се пръкне...(lol)
  • #15
    ski_person ( преди 15 години )
    собствен избор на автомобил, и съм сигурен че няма да ни споделиш каква ти е колата за да не ти се рписмиваме както ти на нас, ти осъждаш мнението на другите защото те е твърде срам да признаеш че не разбираш от автомобили, но като комплексар се чудиш как да се издигнеш в очите на хората. тотално си сбъркан според мене или както един "уважаващ" себе си Селянин като теб би казал : "леле, колко си злеее, къф си объркан батее" , ***!
  • #14
    kunev_71 ( преди 15 години )
    FIAT и Chrysler,оле ле,и ще се пръкне върховната бричка...:)))
  • #13
    ski_person ( преди 15 години )
    ти дори себе си не увашаваш, камо ли своя
fallback
Последни