fallback

Toyota представи новото поколение на Crown Majesta

Toyota показа няколко нови версии на луксозния седан Crown. Ще видим хибрид и две суперлуксозни версии, наречени Century и Majesta.

На японския пазар луксозните версии са конкуренти на автомобили като BMW 7 и Mercedes-Benz S-Class.  Toyota официално представи новата  Majesta, която сега е определена за най-безопасния модел на фирмата. Majesta е с бензинов двигател V8 и обем 4.6 литра. Скоростната кутия е автоматична с осем предавки. Колата има и вариант с предаване на движението към четирите колела, но при него трансмисията е автомат с шест скорости. Новото поколение на Majesta e с по-голямо разстояние между осите със 75 мм в сравнение с досегашния модел. Колата ще бъде с новите системи за безопасност Front-side Pre-crash safety system, Pre-crash seatbacks и ще има централна въздушна възглавница на задната седалка. Въздушното окачване на колата е с електронно управление, което работи в комбинация със системата за стабилност на  Toyota, наречена Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM). Колата има и система за ранно откриване на пешеходци, нощна система за видимост. В интериора прави впечатление големия  многофункционален LCD дисплей и сателитната навигация с хард диск. Аудиосистемата е с 20 репродуктора и 19-канален усилвател.
Тагове:
fallback
  • #8
    LEXUS ( преди 15 години )
    Да,не са добри и не се срещат изобщо,особено в САЩ и Арабските държави,където са хората с парите,и понеже не са добри и не се срещат,затова Тойота е номер 1 в света по продажби.
  • #7
    kozaria ( преди 15 години )
    do E, zemi pro4eti ne6to predi da pi6e6 prazni prikazki
  • #6
    hua ( преди 15 години )
    Кжай тая ТАЛИГА ва брат мяза шнурник.
  • #5
    e ( преди 15 години )
    има нещо много сбъркано при изписването на думата "к о н *** е н т".. аз си я пиша правилно, а като постна коментара излиза грешно :-|
  • #4
    e ( преди 15 години )
    коншнурент
  • #3
    е ( преди 15 години )
    това не виждам по какъв начин се очаква да е коншнурент на А8, 7-*** серия или S класата. Според мен този автомобил си е насочен предимно към американския пазар и се коншнурира с по-евтините, но огромни американски седани..
  • #2
    is-f ( преди 15 години )
    карат ги хората с парите, разходи се до арабските държави и виж само toyota
  • #1
    nationalidiot ( преди 15 години )
    някой изобщо кара ли ги тези коли, аз никога не съм виждал такава кола, въпреки че са по-ефтини от немските, почти не се срещат, което означава, че не са добри ;)
fallback
Последни