IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Серийната версия на Nissan Qazana

Британското списание Car публикува интервю с Алфонсо Албаиса (Alfonso Albaisa), вицепрезидент на европейското дизайнерско студио на Nissan.

Серийната версия на Nissan Qazana
Той разказва за това, как ще изглежда серийната версия на кросоувъра  Qazana. Концепцията Nissan Qazana беше представена наскоро в Женева, а производството на серийната версия ще започне в британския завод на фирмата от лятото на 2010 г. 


Според Абаиса, все още не е избрано име за серийния автомобил, който ще има дизайн близък до концепцията, но формите ще бъдат по конвенционални. Централната конзола и таблото с приборите ще бъдат запазени. Ще бъде запазено и мястото на дневните светлини, но те няма да са диодни, а конвенционални. 


Задните светлини също ще бъдат близки до тези на концепцията, като формата им ще напомня бумеранг. Серийният Nissan Qazana няма да има джанти с размер 20 инча. Задните врати няма да се отварят срещу движението и седалките няма да са четири самостоятелни кресла. Колата ще предлага пет места. 


Според списание Car, серийната версия на Nissan Qazana ще бъде представена идната година отново на автомобилния салон в Женева.
0 от 500