fallback

Lexus с нов кабриолет

Lexus показа новият си открит автомобил. Това е втори кабриолет с четири места, който фирмата добавя към продуктовата си гама.

Lexus IS 250C ще бъде на пазара от юли. Автомобилът е с твърд сгъваем покрив, който се отваря или затваря за 20 секунди, по-бързо от повечето си съперници. Макар кабриолетът да е произведен на базата на седана, общите части между тях са много малко – капака на двигателя, фаровете, дръжките на вратите и външните огледала.  Всичко останало е с нов дизайн, за да се отговори на изискванията на един кабрио модел. Колата е издължена напред с 15 мм, за да се подсигури аеродинамична форма, нови са и задните LED светлини. Вратите са с цели 300 мм по-дълги от тези на седана. Интериорът е доста комфортен, като предните седалки се плъзгат напред  с натискането на един бутон. На равнището на раменете има топъл въздушен „шал” за пътниците. Задните седалки са две индивидуални кресла, които са разположени по-ниско от тези при седана и дават повече място над главите на пътниците от втория ред. Задният превес е по-голям и заедно с умната технологията за сгъване на покрива  подсигурява и достатъчно място за багаж. От Lexus твърдят, че IS 250C е единственият автомобил в своя клас, който може да поеме в багажника комплект за голф, когато покривът е сгънат. Таблото е идентично с това на стандартния IS, макар инструментите да са преработени за да могат да се виждат и при ярко слънце. Без промяна остава и двигателят V6 с обем 2.5 литра и максимална мощност 204 к.с. Той подсигурява ускорение от място до 100 км/час за 9 секунди и максимална скорост от 208 км/час. Цената в Европа на новия кабриолет на Lexus ще започва от около 32 500 евро.
Тагове:
fallback
  • #78
    w96 ( преди 15 години )
    Случаят на най-бързото Ауди с две думи е:гладна кокошка,просо сънува!
  • #77
    pdp ( преди 15 години )
    незнам за кво нафтово авди става въпрос на lexus is-f 0-100 за 4,6 сек. справка http://***.lexus.com/models/ISF/detailed_specifications.html и ай стига си писал тая дърта кошница - най бързото авди !!!
  • #76
    G-force ( преди 15 години )
    Много си смешен,не се ли усещаш?!Ти с този 12 или 13 цилиндров дизел дори няма да можеш да се снимаш,*** селския ***,куришка... Чел списания с картинки G-forceи се вживява,няма такъв ***! ...
  • #75
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Средния ми разход никога не е бил над 10.5 л/100км.Карам АУДИ но винаги съм обективен.Три литровия дизел на БМВ е номер1 от трите топ марки,но 4199куб.см. на АУДИ е най-добрия дизел.НИТО СЕДМИЦАТА, НИТО ЕС-КЛАСАТА МОЖЕ ДА ГО БИЕ, МАКАР ЧЕ СА ПОВЕЧЕ КУБИЦИ И С ПО-ГОЛЯМ ВЪРТЯЩ МОМЕНТ.А да не говорим за ТОЙОТА/лексус/.Омръзна ми да пиша, ако изкаш сложи басче и се пробвай с 5 Лексуса с/у мен.И я се сети кой има чудовищния 12 цил. дизел и кой стана първи на 24 часовия Льо Ман-Сигурно ЛЦ600 хибрид/убит/.
  • #74
    555 ( преди 15 години )
    Що се излагате!Мерцедесите вече са на едно ново с Фиат и по-зле,в Германия никой не ги ***.Само селяците на Балканите се кичат с тях,особено ако е втора ръка,имаш имидж на сирийски ***.Такива сме в очите на немците с дъртите им ***...
  • #73
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Кажи ми един модел на лексус ,който ускорява 0-100 за 5,9 сек и да вдига 280 км/ч?Не се е родила Тойотата-ЛЕКСУС дето ще ме мине.
  • #72
    LEXUS ( преди 15 години )
    A Audi na vsi4ki e iasno, 4e sa nai-nazad v tehnologiite,te doskoro montiraha pompa-duza,sashtata kato na Skoda i Folksvagen i poneje e mnogo "moderna" i "hubava",zatova ia spriaha ot proizvodstvo :) S tia trakashti dizelovi parahodi sa mnogo nazad ot modernite hibridni tehnologii na iaponcite ot Lexus.Shtom i Mercedes i BMW go proumiaha ..
  • #71
    LEXUS ( преди 15 години )
    За бедняци ли,а защо тогава от 2 години Мерцедес и БМВ се мъчат да направят хибрид?? И то за S class hybrid i BMW X6 hybrid?? Бедняци ли карат S class i X6? Само че с тоя електромотор с 20 коня на Мерцедес ще са още по-смешни отколкото са сега пред модерните бързи хибриди на лексус,които ускоряват между 5.9 и 6.3 сек. 100 км./ч.. С твоя ретро двигател-дизел ще те отвеят като спрял лексусите хибриди. Чети за жалките опити на Мерцедес и БМВ да правят хибриди,които японците правят от 15 години хахаха. http://news.automedia.bg/read/2627.html И като махнеш ограничителя ,който е на 250 км./ч. на всяка кола ще вдигнеш повече. А Приус е най-икономичен и екологичен в класа си.
  • #70
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    На АУДИ хибрид му не трябва.Хибридите Тойота имат най-смотаните показатели/Приус/.Мойто ауди върви и с 280 км/ч.Само бедняците карат хибриди и малолитражки.
  • #69
    LEXUS ( преди 15 години )
    Mercedes i BMV se sauziavat de, za da praviat hibridi ,ne Mercedes i Audi. Audi gorkite o6te ne znaiat kakvo ozna4ava hibrid,kamo li da praviat, po-nazad sa i ot Mercedes,koito se usetiha,4e triabva da praviat hibridi,a Lexus otdavna gi izprevari i tiah.
fallback
Последни