fallback

Серийна Dacia Duster ще видим още идната година

Серийна версия на Dacia Duster, концепцията която видяхме в Женева, ще се появи на пазара още през 2010 г.

Според източници от румънската фирма, серийната версия на SUV автомобила ще бъде показана след една година отново на автомобилния салон в Женева.  Серийната версия на новия SUV ще има размери идентични с концепцията. В интериора ще бъдат запазени нестандартните седалки, които ще могат да се разполагат в различна конфигурация. Колата ще има версия с предаване на движението 4х4, но стандартно ще бъде със задвижване само на предните колела. Скоростната кутия ще бъде механична, но отново ще има версия с автоматична трансмисия. Двигателят ще бъде показания с концепцията турбодизел 1.5dCi с мощност 103 к.с., но наред с него бъдещия Duster ще се предлага и с бензинов двигател с обем 1.6 литра и мощност 105 к.с. и с двулитров турбобензинов двигател с мощност 170 к.с. Интересно е, че румънското правителство ще участва във финансирането на развойната дейност за първия SUV на Dacia като ще отпусне 10 милиона евро от общата сума 100 милиона евро, която е нужна за разработка на серийната версия на Duster. 
Тагове:
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    ....обадиха се "различните" перничани с меганите....
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    карай си гоУфа и не се обаждай пернишки селянино ***. *** си ти
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Nomer 3 e prav s taq cena i tiq formi i dizain 6te izbiqt ribata , samo 4e dvigatelite ne mi se vijdat nared kato kubatura makar 4e Daciq vinagi sa imali takiva dvigateli otkakto stanaha 4ast ot boklucite Renault.
  • #4
    до 1 ( преди 15 години )
    селянино, РЕНО-НИССАН АЛИАНС продават почвече коли от любимите ти ФАК, така че не се притеснявай дали ще фалират. Карай си гоУфу и се притеснявах да не фалираш ти, или в Перник кризата не се усеща! Все пари за един раздрункан гоУф ша намериш, па ако ще и ла*на да ядеш! ***
  • #3
    \ ( преди 15 години )
    Изглежда добре и ако наистина струва само 11к евро ще се харчи като топъл хляб.
  • #2
    b4 ( преди 15 години )
    Макар, че меко казано не съм фен на Дачия- признавам си това нещо ме кефи, може би защото изглежда доста различно и шантаво. Според мен този SUV ще промени представата на много хора за марката.
  • #1
    w96 ( преди 15 години )
    Хубаво,стига до тогава да не е са фалирали онези ***,Рено!
fallback
Последни