fallback

Новата S-Class Coupe

В интернет пространството се появиха шпионски снимки на новото голямо купе от Щутгарт.

След като немците представиха заместника на CLK, наречен просто E-Class Coupe, дойде ред и на новото поколение на CL.Според информацията, обновеният Mercedes-Benz CL ще носи името S-Class Coupe и ще бъде представен официално на автомобилното изложение във Франкфурт.Благодарение на шпионските фотографии, можем да се убедим, че новият двуврат флагман на Mercedes-Benz е напълно завършен и преминава през финални тестове.Под леката дегизировка на голямото купе личи променената предна част, в която са интегрирани променените по форма, фарове с дневни LED светлини. Новият дизайн придава на колата по-елегантен вид, но от компанията обещаха, че AMG версията на модела ще бъде дори по-спортна и намръщена от настоящия модел.За сега от Щутгарт не споделят по-конкретна информация за модела, но според запознати, агрегатите, с които ще се оборудва новата S-Class Coupe, няма да се различат от тези при досегашната версия. Купе вариантът на автомобила ще бъде представен на автомобилното изложение във Франкфурт, а малко след това от Mercedes обещават и открита версия на новата S-Class.
Тагове:
fallback
  • #11
    Alex ( преди 15 години )
    За мен това е един от най-добрите модели които преоизвежда Мерцедес в момента. И не мога да разбера какво му е на цената. CL Class 500 238690 лв ;S Class 500 203520 лв нормална е разликата между седана и купето. Аз лично съм се качвал в 63AMG и това за мен е най-добрата кола.
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    Колегата Сашо явно ни пише от щутгарт , и заради това ни пише на маймуница.Интересно ми е също така от кога тоя кош е най добрия сериен автомобил!?И какво толкова революционо има в този автомобил , освен цената!?
  • #9
    sa6o ( преди 15 години )
    smotanqci zemete se skriite nqkade te 6te mi kajat 4e nai dobriq serien avtomobil v sveta bil zle...xaxax e ne goufo e po ubav 6to sa evtini 4astite deba i selqndurite karaite si goufo po dupkite i ne davaite tupi komentari 6to ste smeshi ...selqnduri
  • #8
    az ( преди 15 години )
    Ot seiqta CL nai-mnogo mi haresva CL55 AMG ot 2004 god.nqma raven ! a zabelqzvam 4e tozi e dosta po-grozen ot minaliq
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    тея няма да се научат как се правят автомобили , не и в това хилядолетие.... Продават имидж... нищо повече... със същия успех може да си ушиете риза от 100-доларови банкноти за да покажете колко екацентрични и богати сте... :)))Но не мислете че ще впечатлите истински автомобилен фен с този варел !
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    На кого му е притрябвало това купе?Спортен танк с две врати...
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Номер 2 направо ми оправи настроението и е прав :)
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Къв си ***. Ти CL виждал ли си, бе глупав
  • #3
    Стоян ( преди 15 години )
    Според мен това си е само фейстлифт. Простобг-журналята са АДСКИ ЗЛЕ!
  • #2
    sd ( преди 15 години )
    точно този модел май нищо няма да изкърти, бледа работа..
fallback
Последни