fallback

Новата S-Class Coupe

В интернет пространството се появиха шпионски снимки на новото голямо купе от Щутгарт.

След като немците представиха заместника на CLK, наречен просто E-Class Coupe, дойде ред и на новото поколение на CL.Според информацията, обновеният Mercedes-Benz CL ще носи името S-Class Coupe и ще бъде представен официално на автомобилното изложение във Франкфурт.Благодарение на шпионските фотографии, можем да се убедим, че новият двуврат флагман на Mercedes-Benz е напълно завършен и преминава през финални тестове.Под леката дегизировка на голямото купе личи променената предна част, в която са интегрирани променените по форма, фарове с дневни LED светлини. Новият дизайн придава на колата по-елегантен вид, но от компанията обещаха, че AMG версията на модела ще бъде дори по-спортна и намръщена от настоящия модел.За сега от Щутгарт не споделят по-конкретна информация за модела, но според запознати, агрегатите, с които ще се оборудва новата S-Class Coupe, няма да се различат от тези при досегашната версия. Купе вариантът на автомобила ще бъде представен на автомобилното изложение във Франкфурт, а малко след това от Mercedes обещават и открита версия на новата S-Class.
Тагове:
fallback
  • #31
    mercfan ( преди 14 години )
    Кавал, карай си "бакелитното моторно возило" (BMW). Ти качвал ли си се Merc? По- добро няма да намериш!!!
  • #30
    Alfonso ( преди 15 години )
    Tova e facelift na CL, a sled facelifta vlizat v sila i novite naimenovaniq na Mercedes-Benz, pri koito CL e S-class Coupe
  • #29
    EmoXide ( преди 15 години )
    Това е фейслифт на CL ли е, да го е_а ?!?!
  • #28
    Анонимен ( преди 15 години )
    Номер 25 - а за Слави Трифонов или Бойко Борисов гребенче имаш ли? Хахахахаха. Ами нещо тако се получава с колата тука...
  • #27
    Бакалов ( преди 15 години )
    Сори, ама е много грозен тоя "спортен" танк. Виж нормалната Ес класа си е друго - спор няма,че е изключително добра, въпреки, че мен примерно с форма не ме впечатлява. Това купе няма агресивен вид, изобщо не прилича на спортна кола... Брабус, Лоринсер или Карлсон ако го доработят може и да става за нещо, АМГ - всички запознати знаят, не прави най-добрия тунинг на Мерцовете, ама нали е заводски и има имидж и е далеч по-евтин - продава се добре.Изказването за GT-R си беше точно на мястото! Той прилича и върви като спортна кола, а ако искаш спортно-луксозно - има Мазерати примерно!
  • #26
    Анонимен ( преди 15 години )
    ами какво да кажа уж С класа а копе за мен лично това е гавра за тези цели си има CLS
  • #25
    Анонимен ( преди 15 години )
    Безформен варел с куц двигател,автомобил за комплексари,казал селянина качил с в голфа и отпрашил за село!Колата си има своята target група какво само лаете и подсмърчате!
  • #24
    Анонимен ( преди 15 години )
    Безформен Варел с куц двигател Автомобил за комплексари
  • #23
    Анонимен ( преди 15 години )
    Безформен Варел с куц двигател Автомобил за комплексари
  • #22
    Анонимен ( преди 15 години )
    Пътувал съм 2-3 пъти до варна със такъв мерцедес 388 коня който е,мисля че е най малкия мотор!Перфектен автомобил,невероятно луксозен със страхотна возия,много мощен абе страхотен е!Незнам защо го плюете,вярно е че е много скъп но за всяка коса си има гребенче:)
fallback
Последни