fallback

Във Франкфурт ще видим и нов кабриолет на Е-Клас?

Наскоро Mercedes-Benz показа новото купе на E-Class.

Сега се появиха информации, че още тази есен на автомобилния салон във Франкфурт, фирмата ще покаже и версия кабриолет на този автомобил. Макар информацията все още да не е потвърдена официално, вече се говори, че кабриолетът на E-Class ще бъде с мек сгъваем покрив (както е и при досегашния кабриолет CLK). Колата ще предлага четири места със самостоятелни седалки. Mercedes подготвя новия кабриолет за съперник на кабриолетите на BMW Серия-3 и Audi A5. Кабриото от E-Клас ще се предлага със същите двигатели, с които ще бъде и купето, включително базисния бензинов турбоагрегат с обем 1.8 литра и мощност 204 к.с. и топ-версията с V8 с обем 5.5 литра и мощност 388 к.с.
Тагове:
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Първо предположих ,че е грешка но явно не е! Това обаче също не звучи логично!! Първо ,че Е-клас е в друг сегмент, второ ,че ако е Е-клас кабрио а то "УЖ" е такова и би трябвало да е в сегмента на БМВ 6-та серия кабрио а не с трета и А5 просто защото са по-къси с почти цял метър , ако ли пък Е-клас кабрио е с по-къса дължина то няма как да е с шасито от Е-клас а трябва да е от C-клас !! Въобще нещата са много объркани. И или от Мерцедес не могат да се оправят с моделите си или Ауто-медия не е разбрала или пък просто всеки си прави каквото си иска.
  • #5
    Niki ( преди 15 години )
    Eto tazi kola iskam da karam :))))
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Не само преписват, но и крадат снимки http://carscoop.blogspot.com/2009/02/new-mercedes-benz-e-class-convertible.htmlОтдолу си пише: Автор на снимката CarscoopСмешни сте! поне сложете един линк към източника.
  • #3
    dido ( преди 15 години )
    http://news.automedia.bg/read/6103.htmlhttp://news.automedia.bg/read/6253.htmlчети аноними многознайко!
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    automedia, толкова сте зле, че няма на къде повече. Пишете си глупостите за ВАГ и не пишете глупости за другите марки, селяни!
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Най-вероятно това изобщо не е Е-класа а си е чисто CLK-кабрио(новото). Още повече ,че няма как Е-касата да се конкурира с Трета серия на БМВ и А5 ,защото просто е в друг сегмент. Така ,че явно има грешка при преписването на статията.
fallback
Последни