fallback

Във Франкфурт ще видим и нов кабриолет на Е-Клас?

Наскоро Mercedes-Benz показа новото купе на E-Class.

Сега се появиха информации, че още тази есен на автомобилния салон във Франкфурт, фирмата ще покаже и версия кабриолет на този автомобил. Макар информацията все още да не е потвърдена официално, вече се говори, че кабриолетът на E-Class ще бъде с мек сгъваем покрив (както е и при досегашния кабриолет CLK). Колата ще предлага четири места със самостоятелни седалки. Mercedes подготвя новия кабриолет за съперник на кабриолетите на BMW Серия-3 и Audi A5. Кабриото от E-Клас ще се предлага със същите двигатели, с които ще бъде и купето, включително базисния бензинов турбоагрегат с обем 1.8 литра и мощност 204 к.с. и топ-версията с V8 с обем 5.5 литра и мощност 388 к.с.
Тагове:
fallback
  • #16
    LUPI ( преди 15 години )
    Явно без да искам съм наранил нечие честолюбие, право в десетката.Коя ли точно моя дума е засегнала поизтъркания М-пакет?
  • #15
    M3 ( преди 15 години )
    Ти понеже ги следиш и си много в час,нали!***... покри ли с бризента жигулката под сайванта?Бягай бързо,че утре кака ти като изкарва овцете ще я осерат, ха, ха ,ха...!*** кавала ***
  • #14
    LUPI ( преди 15 години )
    Прав си ,доста лаици има тук ,не следят редовно новините и пишат простотии.
  • #13
    разбирач ( преди 15 години )
    "Първо ,че "УЖ" твоя народтрябва да ползва превилегии" - Глупости!!! В ЕС няма мита, а оня с 170000лв не ти е казал за германския ДДС и акциз. Евентуална разлика в цените идва само от оборота - Мерцедеса в Германия е почти масова кола, а в БГ - екзотика! (на остров Тамбукту Мерцедесите са още по-редки и скъпи, а местният вожд дори не налага данъци върху колите, хаха)
  • #12
    Анонимен ( преди 15 години )
    Така е по-добре забранете ме но не трийте, не съм пейстнал нещо лошо.
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    Стига вече с тоя хумор ! Първо разликата в цените на колите в Германия като нови и в България е ОГРОМНА!!! И така е с всяка марка ,която на собствения си пазар продава моделите си много по-евтино. Причините са следните. Първо ,че "УЖ" твоя народ трябва да ползва превилегии. И второ, когато конкурентна марка от друга държава внася коли то държавата ,за да подкрепи родното производство слага по-големи такси,налози,акцизи ,за да оскъпи вноса а цената на родното производство да остане конкурентна спрямо вносните стоки. Та ето ти и пример: На Пловдиския панаир като изложиха SL500 изрично шефа на Мерцедес за България каза този автомобил в Гермамия струва 170 000лв. А в България струва 280 000лв. На въпрос на журналиста ЗАЩО? Човека си каза 20%ДДС и 40% върху цената е Акциз защото мотора бил много голям!!!! сега разбра ли разликата каква е с Германия! Освен това е доказано ,че половината ни налози за внос на коли втора употреба са незаконни но държавата ги изисква. Първо повторно наложено ДДС и второ повторно наложен Акциз ,все неща ,които вече са били платени още от първия собственик. Примерно купувате си Мерцедес от Италия но Италянеца го е купил на 1 година от Германия. Платил е всичко но когато го внесете от Италия в България пак ще плащате акциз и ДДС. ДДС може и да ви се размине ако доставите фактури от първия собственик и няколко бележки ,че данъка е вече платен. Но естествено ,че при 3-4годишните и по-стари коли , никой не пази фактури и ние плащаме повторно ДДС , въпреки ,че няма начин кола да е купена в Европа без ДДС!!
  • #10
    .......... ( преди 15 години )
    То и в Германия има ДДС :) .... само , че е 19% ;) . Няма да е по-скъпо от цените в западна Европа , а акциза в България ще се компенсира с това , че за Източна Европа се правят намаления заради по-ниския стандарт
  • #9
    Mihal4o ( преди 15 години )
    Може би http://news.automedia.bg/read/6103.html ама не съм сигурен.Нека от по по компетентните модератори да ни дадат някакво разяснение.
  • #8
    Renault fan ( преди 15 години )
    Това е крадено от моя Меган 1.4е 2001 , кавали нещастни
  • #7
    dido ( преди 15 години )
    търсят нова пазарна ниша, където колата няма да има конкурент.
fallback
Последни