fallback

Yeti почти без маскировка

В интернет се появиха неофициални снимки на първия SUV модел на Skoda – Yeti по време на тестове.

Хванатия от папараците прототип е в тъмнозелен маслинен цвят и има минимална маскировка. Разликите с концепцията Yeti от 2005 година са видими, както и това, че Yeti не прилича на никой от конкурентите в сегмента на малките SUV модели. Макар новата Skoda да е създадена на базата на Volkswagen Tiguan, поне на външен вид двата автомобила нямат нищо общо. В скоро време към тях на същата платформа ще се появи и версията на Seat, наречена Tribu. Предаването на движението към четирите колела ще става със системата Haldex от най-ново поколение. Двигателите ще бъдат от широкия арсенал на групата VW, сред тях ще бъде и бензиновия агрегат 1.8 TSI, който отскоро се предлага и с Octavia. 
Тагове:
fallback
  • #4
    MoTkO ( преди 15 години )
    izglejda dobre
  • #3
    fordf350 ( преди 15 години )
    добра е колата, на мен ми прилича на уникална разработка с черти от фрийлендър(особено задната част). Но така или иначе предимството на ФВ груп винаги е било в двигателите и окачването(не точно в дизайна). Иначе не мисля, че има нещо общо с Кади - все пак това е високопроходим автомобил(или по-точно СУВ) и шасито и цялото окачване е в тази посока.
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    надявам се "комфорта" на интериора да не е от cady, защото тогава горките пътници
  • #1
    Иво ( преди 15 години )
    Добре си е шкодата,малко ми бие на баничарка ама карай,а и мен ми се струва че са ползвали платформата на Фолксваген Кади,има много сходна форма и геометрия на Кади
fallback
Последни