fallback

Yeti почти без маскировка

В интернет се появиха неофициални снимки на първия SUV модел на Skoda – Yeti по време на тестове.

Хванатия от папараците прототип е в тъмнозелен маслинен цвят и има минимална маскировка. Разликите с концепцията Yeti от 2005 година са видими, както и това, че Yeti не прилича на никой от конкурентите в сегмента на малките SUV модели. Макар новата Skoda да е създадена на базата на Volkswagen Tiguan, поне на външен вид двата автомобила нямат нищо общо. В скоро време към тях на същата платформа ще се появи и версията на Seat, наречена Tribu. Предаването на движението към четирите колела ще става със системата Haldex от най-ново поколение. Двигателите ще бъдат от широкия арсенал на групата VW, сред тях ще бъде и бензиновия агрегат 1.8 TSI, който отскоро се предлага и с Octavia. 
Тагове:
fallback
  • #14
    Ванката ( преди 15 години )
    Базовата цена на Volkswagen Tiguan започва от около 47,000 лева.
  • #13
    badi ( преди 15 години )
    Egati groznata bani4rka s elemtni na SUV ostava samo da mu slojat edna cena ot 40-50k leva, ama kato se zamislq nqma da e iznenada tiguana na VW ne ni6to osobeno a centa mu po4va ot 50 i nqkolko bona, nqma kak taq skoda da na polvin cena ako izpolzva sa6oto oka4vane tehnika ima 4x4.
  • #12
    555 ( преди 15 години )
    късата база е по-добре, ама това нещо не ме кефи
  • #11
    Иво ( преди 15 години )
    Служебната ми кола е пътнически фолксваген кади (лайф) и да ви кажа съм много доволен от него,доста здрава количка излезе,сега в последните снегове сефте го тествах как се държи-не е зле,вътре не е кой знае какъв комфорт но е удобна за семейство-жалко че са пестили от всичко като цена-даже нямаше стелки хахха :) та тази шкода мисля че ще е от същата ценова гама и със същите мизерии-10 разновидности като всяка една ще е с разлика примерно че е с хромирани дръжки или със стелки или без :)) фолксваген много издребняват в това отношение.. иначе хубаво име са и измислили-много зимно :))- ще видим-мен ми прилича на кади със задна врата на дискавъри 3
  • #10
    HAVOC ( преди 15 години )
    ne bih kazal 4e e izcqlo bani4arski dizaina.Ako se zagledate malko 6te vidite elementi ot Land Rover Discovery samo 4e s obli ugli.
  • #9
    Wane ( преди 15 години )
    Мисля, че правят грешка с този "баничарски" дизайн. Ако помните преди години имаше високи 4х4 варианти на Berlingo и Каngoo и не е като да се купуваха... такива коли, просто са работнически и им липсва стил. На мен Yeti ми харесва като визия до началото на А-колоните. От там до задната броня - не, мерси. А и с този Haldex проходимостта ще е под средното ниво за класа ми се струва.
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Доста голяма разлика се забелязва в дизайна на прототипа и този на снимката. Габаритите на колата също са доста по-големи от тези на прототипа, който е само 3,80 на дължина и е с доста малки надвеси. Това на снимката наистина се доближава много до баничарката румстър. Явно чехите са искали да направят по-функционален и практичен модел от прототипа.
  • #7
    Бай Брадър ( преди 15 години )
    Искам да науча колко ще струва в България и тогава ще се разбере дали ще има успех за нашата страна! На пръв поглед е колкото нестандартен толкова и грозноват! Лично аз не бих си го купил НО може и да променя мнението си при съпоставянето му в съотношение цена за предлагано оборудване и двигател сравнено с други подобни малки смешни джипчета!
  • #6
    k ( преди 15 години )
    cadi-yeti
  • #5
    Dragstera ( преди 15 години )
    "уникална разработка.."ле ле, някой е яко напушен рано сутрин,или обича иронията!След Roomster и това ли трябва да преживеем..?!Пощадете ни,Шкода!До сега не ни пукаше от безличните ви модели,но в последно време сте решили да се конкурирате с французите по грозотия!
fallback
Последни