fallback

BMW 3 GT ще видим във Франкфурт?

Появиха се слухове в редица сайтове на интернет, че концепцията BMW 3 GT ще видим през есента на тази година във Франкфурт.

Не е чудно, че BMW иска да прибави нова разновидност към моделите от успешната Серия-3. Именно на Серия-3 се падат най-голямата част от световните продажби на Баварската фирма. Преди това обаче, от BMW ще следят доста внимателно какво ще се случи с модела GT на Серия-5. Очакванията са той да получи добър прием, както стана с X5 появил се на пазара пред десет години. Ако GT на Серия-5 е успешен, това вероятно ще означава зелена улица за GT на Серия-3 и дори GT на Серия-1. „Петицата” GT беше създадена да привлече потребители в зряла възраст, а и по възрастни, които все още скат да имат спортен автомобил, но в същото време по някакви причини не харесват X6Сега според спекулациите в интернет, „тройката” GT ще има за цел да привлече потребителите, които искат динамиката на BMW, практичността на хечбека и по-ниска височина от тази на X3. Вероятно този автомобил ще бъде поредният от серията Progressive Activity Coupe, а може и да бъде наречен V3. BMW 3 GT ще е със задно предаване и ще бъде по-висока от комби версията на Серия-3, ще има по-дълго междуосие от нея и повече простор в купето. Ще има и версия с предаване 4х4, както вероятно и хибридна версия. В крайна сметка от BMW дадоха да се разбере че бъдещето на BMW 3 GT ще зависи изцяло от приема който ще получи BMW Серия-5 GT в Женева. Ако всичко мине добре, BMW 3 GT най-вероятно ще видим във Франкфурт.
Тагове:
fallback
  • #17
    M3 ( преди 15 години )
    Porednia selianin s kenef v dvora i moskvi4 v plevniata!
  • #16
    mitkodinev73 ( преди 15 години )
    porednia kenef ot bmw
  • #15
    Dragstera ( преди 15 години )
    Ти друсан ли си,много рано?!Д -сегмент не знаеш ли какво означава?Ти си наистина супер,ама супер невеж!Не знаеш,че автомобилите се деаят на категории спред големината им.Та за Д-сегмент 3-ката е въз тясна и неудобна.А твоята жигулка под саййванта в двора на село какъв сегмент е?Бягай бързо да провериш!
  • #14
    Triforce ( преди 15 години )
    Абе драгстер, какъв Д-сегмент те гони? От къде го измисли? Отзад последната тройка е много прилична, а пък шоферското място си е направо много широко. Само дето си предпочитам, аз лично, старите БМВ-та!
  • #13
    Alex ( преди 15 години )
    В последно време БМВ пуснаха много нови класове. Не знам колко успешно ще е това но може да има и много негативен ефект. Примерно GT версиите на 3-ката и 5-цата може да намалят продажбите на обикновените 3-та и 5-та серия. Такова нещо се беше получило когата пуснаха Х3 и продажбите на Х5 намаляха значително. А да не говорим че вече има и Х6. В краина сметка от БМВ са похарчили доста пари да разработването на нови модели и ако не привлекат нови клиенти а само преразпределят клиентите които имат в момента то определено баварците ще имат големи финансови загуби. А това е много лошо да се случва по време на финансовата криза.
  • #12
    Senna ( преди 15 години )
    След като напусна миналата година дизайнера на BMW се виждат първите промени в някои печеливши насоки.Не разбирам защо е толкова изразена агресивната форма на BMWto.Но пък има заемки от много стари модели,което съживява марката.В общи линии малко са прекалили с някои неща,надявам се да пипнат Интериора повече,защото вътре е като дялкано с брадва.Една киа има по-добри табло от същият клас.Успех на маркта.П.С.За справка който иска да прочете повече какво се случва нека погледне тук за BMW. http://***.kamioni.bg/78/article/23/grupata_bmw_ima_nov_glaven_dizainer.html
  • #11
    Иво ( преди 15 години )
    Според мен BMW е достойна за уважение марка,просто в последните години управляващите компанията не са достойни за уважение хора,защото превръщат една легендарна марка в американски мускул... погледнете колко груби са последните им модели-американизирани,това според мен е защото не се целят в европейския пазар а в американския.Естествено че един европеец свикнал на по естетични автомобили ще се разбунтува срещу автомобил годен за филма трансформърс...
  • #10
    DDD ( преди 15 години )
    Exteriora nqma osobena razlika s X6,koito beshe v klasaciqta za nai grozni avtomobili.
  • #9
    M3 ( преди 15 години )
    Dragster ka4vai se na traktora si i hodi da se vozi6 v mondeoto! A toia s avensis-a da se ka4i na niakoi LexusIS ta da vidi kakvo e tesnotia!
  • #8
    on.on ( преди 15 години )
    От 5-цата започва голямото разминаване при БМВ-много скъпа,за нещо което миинава в графата "нищо особено"!
fallback
Последни