fallback

Първа официална снимка на Hyundai HED-6

В интернет се появи първата официална снимка на концепцията на Hyundai наречена HED-6, кросоувър предвестник на новото поколение на Tucson.

Доста изненадващо се оказа, че бъдещото поколение на Tucson не само няма нищо общо с досегашното, но и прилича изключително на ....Ford Kuga. Преди време от Hyundai показаха само скица тип тийзър на новия Tucson само с изображение на задната странична част на колата. Премиерата на HED-6 ще бъде след по-малко от 2 седмици в Женева. Дължината на новия кросоувър е 4400 мм, широчината 1850 мм и височината 1650 мм. Колата ще поеме до пет пътници, като ще има и версия с трети ред седалки, предназначена за седем възрастни. Двигателят показан с концепцията е изцяло нов, турбодизел с обем 1.6 литра и мощност 175 к.с. Той ще се комбинира с автоматична скоростна кутия с шест степени, която ще се предлага и със серийната версия на новото поколение на Hyundai Tucson. Когато бъде представена през септември и започне производството, серийната версия ще бъде с името ix35. Продажбата на европейските пазари ще започне през пролетта на 2010 г.
Тагове:
fallback
  • #14
    nikkei ( преди 15 години )
    Ама това си е направо Kuga бре. Тея Корейци по добре копират и от Китайците!!!И с тея имена дето им измислят изобщо неможеш ги запомни ...
  • #13
    Анонимен ( преди 15 години )
    Никога не съм споменавал колко и какви коли съм имал.Не и скам да ме свързват с тази кола въпреки ,че съм имал такава преди доста време.А инетелигентноста не ти я обиждам просто ти я подставям под съмнение.
  • #12
    roko ( преди 15 години )
    стига,бе човек,ти ми обиждаш интелигентността!На снимката един стар *** с немски номер,и някой е писал нещо ... какво го свързва с теб..?!Освен това,аз бих се срамувал ако имам такава дърта кола,***!Бях прав за теб,ти си тоно като колата на снимката,2-ра ръка.Няма смисъл да ти чета повече постовете,само спамиш!
  • #11
    roko ( преди 15 години )
    не ми е ясно какво те топли да лъжеш!Няма да убедиш никой.Още по-малко за конкретни неща, Astra Focus Mazda 3 са с 4-степенни автоматици.
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    http://test-drive.automedia.bg/view/115.html
  • #9
    roko ( преди 15 години )
    На всички стана ясно кой е жалкия.С твоите филми колко коли си имал,чак им обърка бройката по едно време,че колко бяха нови....Онзи мерцедес 96,който си го "имал" ... ами доста се увлече в лъжи.Май не си гледал филма "Усещане" ... А ти си 2-nd hand от всякъде!
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Да и тогава го копираха защото форд се продава от година вече ,а копието още не.За скоростите няма какво да спорим всеки може да си провери.За мерцедеса ще ти дам линк.2-hand ти е информацията и си жалък.
  • #7
    roko ( преди 15 години )
    ...GERMAN SUPLEX...ле,ле настрънах,много грандомански ник,всъщност ... лъха на неподражаема селяния!Дано не се взема на сериозно,успя да разсмее цял един офис,хи,хи,хи...! я "цъкни" копчето на газта на голфчето двойка и право към Струпец,хи,хи,хи....
  • #6
    roko ( преди 15 години )
    ... мдааа,а един тук вчера се "изцепваше" за автоматичните скор. кутии.Бързо смени плочата.Такива скици има повече от година и половина,...и тогава ли го копираха от Форд,хи,хи,хи!Като вчера мерцедеса,хи,хи...само дето никой не си направи труда да прочете,че е едното е на снимка,а другото вече се произвежда,ама нищо,... вие си говорете,само да не хванете язва от злоба!Пак ме развеселиха 2-nd hand феновете.Много сте забавни..!!
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Не знам тези колко лъжат,и в какво точно.Но най-големите всепризнати измамници са VAG!Няма две мнения!
fallback
Последни