fallback

Първа официална снимка на Hyundai HED-6

В интернет се появи първата официална снимка на концепцията на Hyundai наречена HED-6, кросоувър предвестник на новото поколение на Tucson.

Доста изненадващо се оказа, че бъдещото поколение на Tucson не само няма нищо общо с досегашното, но и прилича изключително на ....Ford Kuga. Преди време от Hyundai показаха само скица тип тийзър на новия Tucson само с изображение на задната странична част на колата. Премиерата на HED-6 ще бъде след по-малко от 2 седмици в Женева. Дължината на новия кросоувър е 4400 мм, широчината 1850 мм и височината 1650 мм. Колата ще поеме до пет пътници, като ще има и версия с трети ред седалки, предназначена за седем възрастни. Двигателят показан с концепцията е изцяло нов, турбодизел с обем 1.6 литра и мощност 175 к.с. Той ще се комбинира с автоматична скоростна кутия с шест степени, която ще се предлага и със серийната версия на новото поколение на Hyundai Tucson. Когато бъде представена през септември и започне производството, серийната версия ще бъде с името ix35. Продажбата на европейските пазари ще започне през пролетта на 2010 г.
Тагове:
fallback
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Взели са формулата от китай, всички сме виждали техни копия на смарт ,Х5 и много други.
  • #3
    GERMAN SUPLEX ( преди 15 години )
    "Formulata na uspeha" na hyundai e totalen dumping i bezkrupulno plagiatstvo ...Lazhat mnogo!
  • #2
    FF ( преди 15 години )
    Тук е много фрапиращо. Даже преди да прочета за какво става дума по снимката реших, че е Ford Kuga.P.S. Сега остава да изкопират и Megane 1,4 (2001) с леките бутала, и чашата ще прелее :D
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Вчера крадохме от Мерцедес днес от Форд и така до края на света.
fallback
Последни