fallback

Това BMW CS ли е?

Този въпрос си задава цялата автогилдия, след като четиривратото купе на баварците бе забелязано в Мюнхен.

Само преди по-малко от месец, BMW обявиха, че поради финансови затруднения, замразяват проекта CS concept. Сега, обаче обектива на фотограф е запечатал концептуалният автомобил, по време на тестове.Ако това наистина е BMW CS, то изниква въпроса, дали все пак баварците не са променили решението си за замразяване на проекта. Съществува и възможността, автомобила от снимките да е "стар", тестов BMW CS, който просто обикаля по мюнхенските улици.Както и да е, нареченият CS Gran Turismo, е с размери по-големи от тези на серия-7 и бе разработен от BMW, като пряк конкурент на Mercedes CLS, Aston Martin Rapide и Porsche Panamera. Завиващият мост на заснетия автомобил е изнесен максимално напред, което говори за средно разположен мотор, непосредствено зад предния мост. Чрез този похват се постига максимално добро разпределение на масите, което е специалитет на германската марка.От баварската компания, все още не са дали информация за заснетия модел, но за феновете на марката остава надеждата, че все пак елегантният спортист ще види бял свят.Към фотогалерията на BMW CS
Тагове:
fallback
  • #30
    анонимен ( преди 15 години )
    Да това е някакво подобие на БМВ Цс но много странно сигурно е по поръчка за нещо полиция трудно или лесно би могла да открие кола без марка ???
  • #29
    ........... ( преди 15 години )
    tva spored men e novata 7-mica
  • #28
    Анонимен ( преди 15 години )
    Това е новата Корола, произведена в Китай и дизайнът е открадната от БМВ (Бързо Ме Връщай)
  • #27
    Анонимен ( преди 15 години )
    Това на външен вид няма нищо общо с концепта освен единствено фаровете сякаш приличан малко. Това си е чиста 7-ца с други фарове. Изобщо не ми харесва и ако това са имали предвид в концепта вече ми е ясно защо са решили да се откажат от него.
  • #26
    trex ( преди 15 години )
    И на мен ми прилича по-скоро на 5-ца. А тия Бмв не могат да вземат решение. Сега като се напият на Коледа ще стане още по-интересно.
  • #25
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ако това е купе,аз съм Евгени Минчев. Тва или нова 5 или сегашната седмица с малко сменен фасон за да се появят веднага спекилации в пресата че видиш ли появява се нова разработка на БМВ.И тия се научиха да правят *** номера
  • #24
    Triforce ( преди 15 години )
    Как преценихте, че е много голямо и дълго? Ако снимката беше 10 мегапиксела със супер качество и да мериш по асфалтовите камъчета и да сравняваш с тях...
  • #23
    flat6 ( преди 15 години )
    poslednia variant e da e mule na novia malak RR, koito shte e baziran na platformata na 7-cata. Slojili sa karoseriata na 7-cata, no testvat dvigatel i okachvane na RR, zatova otpred e modificirano muleto i zatova prednicata e po-dalga otkolkoto pri normalnata 7-ca. I tova e dosta neveroiatno po mnogo prichini, no vse pak e vazmojno.
  • #22
    Алекс ( преди 15 години )
    За мен тови е новата седмица. Или сниката е стара или са и забравили камуфлажа. Това не е купе с 4 врати защото е много високо и не е петица защоито е много голямо.
  • #21
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Тези стопове не ме кефят и тва е...
fallback
Последни