fallback

SSC модернизира Ultimate Aero

По традиция в автомобилната индустрия всеки модел след известен престой на пазара преминава през някаква модернизация.

Малко промени по каросерията, нови материали в интериора, при по-голям късмет увеличаване на мощността с 10-на процента. Когато обаче става въпрос за модернизацията на автомобил като SSC Ultimate Aero, подобен подход не върви. Суперавтомобилът на Shelby има впечатляващи данни – 1 183 к.с., карбонова каросерия и световен рекорд за скорост на сериен автомобилВсе пак от фирмата са решили модел 2009 да бъде модернизиран. Мощността ще бъде повишена с 15%. Това за суперавтомобила означава още 108 к.с. повишаващи мощността до умопомрачителните 1 287 к.с. Въпреки новата мощност, от SSC казват, че модел 2009 Ultimate Aero ще бъде по-стабилен на пътя от досегашния вариант. Модернизираната версия ще бъде с нов заден спойлер, така наречената „Въздушна спирачка (AeroBrake), която ще помага за убиване на скоростта, а това често ще бъде нужно, като се има предвид, че максималната скорост на този автомобил ще достигне над 430 км/час. Модел 2009 Ultimate Aero ще има и променен интериор, но при над 430 км/час кой ли има време да се занимава с интериора? Все още от SSC не са обявили новата цена на модернизираната версия, но досегашният модел се продава за 650 000 долара.
Тагове:
fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    ха ха ха Форума на празните глави!! Коментар едно горе ,долу ясен и донякъде съм съгласен с него. Коментар 2 също, явно визира че при 15% увеличена мощ конете трябва да са 177 а не 108 коня, за което го подкрепям. Коментар 3 явно коментира или статията или предходните 2 коментара но не става ясно. Но пък става ясно ,че е по добре да си види граматическите грешки, вместо да се присмива на другите !! Пред буквата "а" не се слага запетая НИКОГА ! А коментар 4 е просто напълно неадекватен.. Нито се разбира ,кой визира, нито става ясно от къде знае ,кой на колко години е!! Очаквам още бисери пишете.
  • #4
    аз ( преди 15 години )
    Нормално, все пак няма още 7 години ;-)
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Не само по математика, а и по български. :)))
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Някой маи не е посещавал часовете по математика
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Гледах видео за стария модел и единственото положително нещо в тази кола е бързината и! Ако я видите на видео а то може да се види във you tube .. та на видеото ясно се вижда качеството на изработката на купето и то е като правено в училище в кабинета по трудово! Ужасен вид като пластмасова игачка и то от най-евтината пластмаса. А отвътре просто забравете за красотите като на БМВ,Мерцедес и Ауди.. Това отвътре е просто изостанало со 50-60 години назад във времето. Колата е бърза и само това може да я продава . На снимки изглежда страхотно но на видеотооо е мнооого зле..
fallback
Последни